banner171

Gaziosmanpaşa, Acil Ulaşım Yolları İle Afetlere Hazırlanıyor

Gaziosmanpaşa, Acil Ulaşım Yolları İle Afetlere Hazırlanıyor

Gaziosmanpaşa, Acil Ulaşım Yolları İle Afetlere Hazırlanıyor

Gaziosmanpaşa Belediyesi, afet hazırlıklarını dört koldan sürdürüyor. Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın katılımıyla acil ulaşım yollarının belirlenmesine yönelik değerlendirme toplantısı yapıldı.

Türkiye´de kurumlar, deprem başta olmak üzere afet zararlarının en aza indirilmesi amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Gaziosmanpaşa Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı arasında afet ve acil durumlara yönelik değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın ev sahipliği yaptığı toplantıda, ulaşımla ilgili vatandaşlardan gelen talepler de göz önünde bulundurularak, ilçedeki trafik yoğunluğunu azaltmaya yönelik çözümler masaya yatırıldı.

ACİL ULAŞIM YOLLARININ BELİRLENMESİNE YÖNELİK ORTAK ÇALIŞMA YAPILDI

Toplantı kapsamında İBB Ulaşım Dairesi Başkanlığı ve İTÜ ile birlikte ilçedeki acil ulaşım yollarının belirlenmesine yönelik ortak çalışma yapıldı. Olası bir afet durumunda sağlık, arama ve kurtarma ile ilk yardım ekiplerinin olay yerine sorunsuz ve süratli bir şekilde ulaşması için gerekli düzenlemeler ve tedbirler ele alındı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153