banner171

Gaziosmanpaşa Bir Parka Daha Kavuştu

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından Fevzi Çakmak Mahallesi’nde yapımı tamamlanan 788/1 Sokak Parkı açıldı.

Gaziosmanpaşa Bir Parka Daha Kavuştu

Park açılışına Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, ilçe protokolü ive vatandaşlar katıldı. Kurdele kesimini çocuklar ile birlikte yapan Usta, parkı çocuklara emanet etti. Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından 2.057 metrekarelik alanda yapılan parkta, 110 metrekare çocuk oyun alanı, 2 adet fitness alanı ve 5 adet fitness aleti ile 6 adet pergola alanı oluşturuldu. 

“BÖLGENİN TAMAMINI ÇOCUK OYUN ALANLARI, SPOR ALANLARI VE PARKLARLA ŞEHRİMİZE KAZANDIRMAYA ÇALIŞACAĞIZ"

Yeni parklar için çalışma yaptıklarını söyleyen Usta, "Fevziçakmak Mahallemizde park açılışımızı gerçekleştiriyoruz. Öncelikle hayırlı olsun. Yine sizlerden gelen talep doğrultusunda buraya park yapılması konusunda karar verdik. Burayı da düzenli bir şekilde kullanacağınızı düşünüyorum. Bu parkı size emanet ediyorum. Fevziçakmak Mahallemize ve Gaziosmanpaşa ilçemize yakışan yeni parklar yapmak istiyoruz. Şimdi onun çalışmalarını başlattık. İnşallah önümüzdeki yıl bu bölgenin tamamını çocuk oyun alanları, spor alanları ve parklarla şehrimize kazandırmaya çalışacağız" diye konuştu.

14 yaşındaki Şeref Emre Kırbulut, bundan sonra parka gelerek oyunlar oynayacağını dile getirdi. Kırbulut,"Çok güzel oldu. Çocuklar eğleniyor ben eğleniyorum. Bence burası güzel oldu. Burada oturabiliyoruz. Çocuklarla eğlenebiliyoruz. Belediye başkanımızla kurdele kestik. Bu parkı açtığı için belediye başkanımıza teşekkür ederim" şeklinde konuştu. 

Çocuğuyla birlikte park açılışına gelen Nermin Acar ise "En azından çocuklarımız için çok iyi oldu. Evimden bu parkı görebiliyorum. Rahatlıkla çocuğumu gönderebilirim bu parka. Ben kendim kahvemi çayımı alıp gelip oturabileceğim. Çocuklarımız ve kadınlarımız için çok iyi oldu. Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153