banner171

Gaziosmanpaşa'da Kapalı Pazar Alanına Vatandaşlardan Tam Not Aldı.

Gaziosmanpaşa'da Kapalı Pazar Alanına Vatandaşlardan Tam Not Aldı.

Gaziosmanpaşa'da Kapalı Pazar Alanına Vatandaşlardan Tam Not Aldı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi, trafik sıkışıklığı, otopark sorunu ve çevre kirliliği gibi birçok olumsuzluğa yol açan sokak pazarlarını, çok daha modern ve düzenli şekilde hizmet veren kapalı pazar alanlarına taşımaya devam ediyor. Bu kapsamda Yeni Mahalle Pazartesi Pazarı, Dr. Kadir Topbaş Gençlik ve Spor Merkezi'ndeki kapalı pazar alanına taşındı. Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, kapalı alanda ilk kez kurulan pazartesi pazarını ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti, esnaflara hayırlı kazançlar diledi.

“BÜTÜN PAZARLARIN KAPALI OLMASINI İSTİYORUM”

Pazara alışveriş yapmaya gelen İbrahim Süzen, “Ben kesinlikle destekliyorum. Zaten sokak ortalarında pazar kurulması, akşama kadar o pazarın orada durması, trafiğin olması, o trafikten kaynaklı kaosun ortaya çıkması ilkel görüntülerdi. Burada, kapalı ortamda, yağmur, çamur bunları hissetmeden nezih bir ortamda alışverişlerimizi yapıp, evimize gidiyoruz. Bütün pazarların kapalı olmasını istiyorum” dedi.

“KIŞ ŞARTLARINDA ÇOK ZORLANIYORDUK”

Tüm pazarların kapalı pazar yerine taşınmasını isteyen Sevgi Balcı, “Ben ilk gördüğümde çok sevindim, pazarcılar adına da bizim adımıza da. Gerek karda gerek rüzgar, kış şartlarında çok zorlanıyorduk, hem pazarcılar hem bizler. Ben olmasını zaten çok tasdik ediyordum yani kurulması çok iyi oldu. Biz çok memnun kaldık. İnşallah devamı olur, salı pazarımız da olur, perşembe pazarımız da. Hepsi inşallah burada olur. Hayırlı olsun diyorum” diye konuştu.

PAZAR ESNAFI MEMNUN

Kapalı pazar yerinin, pazarcılar için de rahat çalışma ortamı sunduğunu ifade eden pazar esnafı Ramazan Yıldız, “Kapalı pazar her zaman daha iyi. Yağmur yok, çamur yok, elektriğimiz hazır. Yani müşteri de memnun. Temiz, hijyenik yani mescidi var, lavaboları var. Yani tertemiz, hijyenik bir yer. Her şey güzel, memnunuz” şeklinde konuştu.Kapalı Pazar Alanına Vatandaşlardan Tam Not

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2022, 01:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153