banner171

Gaziosmanpaşa Devlet Hastanesi personelinden 'Evde Kal' çağrısı

Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanları,vatandaşların zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamalarını istedi.

Gaziosmanpaşa Devlet Hastanesi personelinden 'Evde Kal' çağrısı
 Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanları,Gaziosmanpaşa halkına çağrı yaptı. Zorunlu olmadıkça evden çıkmayın.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın TBMM Genel Kurul Salonu'nda milletvekillerinin alkışlamasını istediği sağlık çalışanlarının yoğun mesaisi devam ediyor. Sağlık çalışanlarına destek olmak amacıyla dün akşam saat 21.00'da ışıkların yakıp söndürülmesi ve herkesin alkışlarla Sağlık çalışanlarına destek olması istenmişti.

Konuya duyarlılık gösteren vatandaşlar, bu çağrıya uyarak ışıklarını yakıp söndürmüş, balkonlardan alkışlayarak sağlık çalışanlarına destek vermişlerdi.
Vatandaşların bu desteğine karşın sağlık çalışanları da harekete geçti. Türkiye'nin birçok hastanesinde olduğu gibi Gaziosmanpaşa Devlet Hastanesi çalışanları, kendilerine verilen desteği karşılıksız bırakmadı.

"Biz senin için buradayız, sende bizim için evde kal" diyen Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanları vatandaşları Koronavirüs (Covid-19) ile mücadele konusunda duyarlı olmaya çağırdı.


Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2020, 18:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153