banner171

Gaziosmanpaşa Millet Bahçesi 13 Haziran’da Kullanıma Açılıyor

Gaziosmanpaşa Millet Bahçesi, normalleşme süreciyle birlikte 13 Haziran’da yeniden hizmete açılıyor. Vatandaşların yaz aylarında yoğun ilgi gösterdiği dev açık hava mekanı, Gaziosmanpaşa Belediyesi ekipleri tarafından yenilenip, tedbir kurallarına göre düzenleniyor.

Gaziosmanpaşa Millet Bahçesi 13 Haziran’da Kullanıma Açılıyor

Koronavirüs tedbirleri kapsamında geçici olarak hizmete kapatılan Gaziosmanpaşa Millet Bahçesi, yeni normal hayata geçiş ile tekrar kullanıma açılıyor. Gaziosmanpaşa Belediyesi ekipleri de hem gerekli tedbirlerin uygulanması hem de vatandaşların doğayla baş başa güzel vakit geçirmesi için millet bahçesini düzenleyip, tüm alanların bakımını yapıyor.

PİKNİK MASALARI SOSYAL MESAFE KURALINA GÖRE DÜZENLENDİ

Gaziosmanpaşalıların özellikle yaz aylarında yoğun ilgi gösterdiği Gaziosmanpaşa Millet Bahçesi’nde bu süreçte tedbir kuralları uygulanacak. Buna göre piknik alanındaki masalar sosyal mesafe kuralına uygun olarak yeniden yerleştirildi. Tamamı ilaçlanarak dezenfekte edilen millet bahçesine giriş-çıkışların daha kolaylıkla yapılması için düzenleme yapıldı. İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı doğrultusunda alanda mangal yapılması ve ateş yakılması da yasaklandı.

YEŞİL ALANLARIN BAKIMI YAPILDI

Yeşil alan ve peyzaj çalışmaları kapsamında Millet Bahçesi’nin daha estetik bir görünüme kavuşması için çimlere gübreleme ve ilaçlama yapıldı. Kurumuş ve sağlıksız durumda olan ağaçlar değiştirildi. Otopark alanının genişletme çalışmaları ise tüm hızıyla sürüyor. Millet Bahçesi içinde bulunan mescit ve tuvaletler de yenilenerek daha kullanışlı hale getirildi.

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2020, 14:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153