banner171

Gaziosmanpaşa Saliha Erdim Rüzgarı Esti!

Saliha Erdim’den “Ailede Sevgi, Saygı ve Paylaşım” Semineri

Gaziosmanpaşa Saliha Erdim Rüzgarı Esti!

Uzman Aile Danışmanı ve Yazar Saliha Erdim, Gaziosmanpaşa Belediyesinin düzenlediği “Ailede Sevgi, Saygı ve Paylaşım” seminerinde vatandaşlarla buluştu.

Gaziosmanpaşa Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Programda konuşan Uzman Aile Danışmanı ve Yazar Saliha Erdim, ailede saygı ve doğru iletişimin önemine dikkat çekerek, huzurlu bir aile ortamı hakkında Gaziosmanpaşalılara tavsiyelerde bulundu. Seminer öncesi kısa bir konuşma gerçekleştiren Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, programa yoğun bir katılım gösteren vatandaşları selamlayarak, Saliha Erdim’e teşekkür etti.

Vatandaşların gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Erdim, “Allah hepsinden razı olsun. Bu sadece benimle alakalı değil, Gaziosmanpaşa Belediyesinin yüreklere dokunan, insanlara alan açan güzel çalışmalarıyla alakalı. Ayrıca ben şunu görüyorum; insanların yoğun bir kendisini iyi hissetme, doğru davranma, iyi bir mümin olma, güzel iletişim içinde olma gibi çok temel ihtiyaçları var ve bunların karşılanması için gerçekten çok ciddi çaba sarf ediyorlar. Rabbim hayır konuşmayı, yüreklerine dokunmayı nasip etsin, faydalı olmayı nasip etsin. İnanılmaz çok güzeldi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, katılan herkese selamlarımı, hürmetlerimi iletiyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2022, 11:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153