banner171

Gaziosmanpaşa SK namağlup şampiyon

Gaziosmanpaşa Spor Kulübü'nün namağlup şampiyonlarına kupa ve madalyaları takdim edildi.

Gaziosmanpaşa SK namağlup şampiyon

İstanbul Süper Amatör Lig 3'üncü Grupta mücadele eden Gaziosmanpaşa Spor Kulübü, başarılarına devam ediyor. Yeşil-Kırmızılı kulübün U18 ve U16 takımları, gruplarını namağlup şampiyon tamamladı. Sedat Balkanlı Spor Tesisleri'nde düzenlenen kupa ve madalya törenine; Gaziosmanpaşa Belediyesi Başkanı Hasan Tahsin Usta, Gaziosmanpaşa SK Başkanı Ömer Güler, yönetim kurulu üyeleri, sporcular ve çok sayıda davetli katıldı. 

HASAN TAHSİN USTA: BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUZ

Gaziosmanpaşa Belediyesi Başkanı Hasan Tahsin Usta, düzenlene törende yaptığı açıklamada, "Buraya gelinceye kadar birçok emek vermiş kardeşlerimiz var altyapısından üst yapısına, hocasından malzeme taşıyanına sizinle beraber koşuşturan emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.  İlçemizi ve size gönül veren sevdiklerinizi en iyi şekilde temsil edip hem de namağlup şampiyon olduğunuz için de sizleri tebrik ediyorum. dedi.

ÖMER GÜLER: GAZİOSMANPAŞAMIZ ÖZLENEN GÜNLERİNE KAVUŞACAK

Gaziosmanpaşa SK Başkanı Ömer Güler, "Bu şampiyonluğun mimarı Gökhan hocamız ve ekibi, kendilerine teşekkür ediyoruz. Gaziosmanpaşamız özlenen günlerine kavuşacak inşallah. Her işimiz altyapımız. Gaziosmanpaşa'nın geleneksel kültürünü yaşatmak, altyapıdaki oyuncularla da başarıları yakalamak istiyoruz" diye konuştu. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153