banner171

Gaziosmanpaşa'da Çalışmalar Sürüyor

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ani yağış ve su baskınlarına karşı yağmur suyu kanallarında, kanal görüntüleme sistemiyle temizleme, yenileme ve bakım çalışması gerçekleştiriyor.

Gaziosmanpaşa'da Çalışmalar Sürüyor

Yağışlı havalarda ani su baskınlarının önüne geçebilmek için Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçe genelinde yağmur suyu kanal temizleme çalışmalarına hızla devam ediyor. Teknolojik kanal görüntüleme sistemiyle yağmur suyu hatlarında arıza tespiti yapan ekipler, belirlenen noktalarda kanal açma aracıyla temizleme çalışması gerçekleştiriyor. Yol güzergâhlarındaki ızgara ve mazgalların bakımını da yapan ekipler, deforme olanların yerine daha dayanıklı ve uzun ömürlü ızgaralar monte ederek ilçeyi yağış şartlarına hazır hale getiriliyor.

Gaziosmanpaşa Belediyesi atık su ve yağmur suyu şebekesi olmayan bölgelere ise yeni hatlar döşüyor. Mevcut altyapı kanallarının genişlikleri de artırılıyor. Çalışmalar ile atık su ve yağmur suyu şebekesinin daha dayanıklı hale gelmesi sağlanırken ileride yaşanabilecek sorunlara da kalıcı çözümler getirilmesi amaçlanıyor.

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2020, 13:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153