banner171

Gaziosmanpaşa’da “Kişisel Gelişim Dükkânı” Açıldı

Gaziosmanpaşa’da ilk defa açılan ve başlangıçta “HIZLI OKUMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ” ile “HAFIZA ve BEYNİ ETKİN KULLANMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ” verilecek olan (KİGED) “Kişisel Gelişim Dükkânı” 12 kişilik sınıflarda eğitim verecek.

Gaziosmanpaşa’da “Kişisel Gelişim Dükkânı” Açıldı

Gaziosmanpaşa’da ilk defa açılan ve başlangıçta “HIZLI OKUMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ” ile “HAFIZA ve BEYNİ ETKİN KULLANMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ” verilecek olan (KİGED) “Kişisel Gelişim Dükkânı” 12 kişilik sınıflarda eğitim verecek.

Hızlı Okuma Teknikleri eğitiminde, ülkemizde okuma alışkanlığının ve anlayarak hızlı okuma süresinin çok düşük olduğu gerçeğiyle hareket eden Kişisel Gelişim Dükkânı “Gözlerinizin Hızına İnanamayacaksınız” sloganı ile okumak bundan sonra en zevk alacağınız eyleminiz olacak.

Beyni Etkin Kullanma – Hafıza eğitimini “Unutmayı Unutacaksınız” sloganı ile her yaş ve meslekten yetişkinler, Üniversite ve Lise öğrencileri, KPDS, ALES, TUSS, YLS, LGS’ ye Hazırlananlar, İş adamları, Eğitimciler, Öğrendiklerini unutmak istemeyenler ile Beynini etkin kullanmak isteyen herkes alabilecek.

Bu eğitimler sizi ailenizi ve yaşadığınız ortamdaki hayatınızı değiştirecek. Başarı oranınızı yükseltecek, okumayı eziyet olmaktan çıkartıp zevkli bir eğlenceye dönüştürecek, size lazım olan ve unutmak istemediğiniz bilgileri hafızanıza kalıcı olarak yerleştirecek.

 

Her akşam saat 18:30 da verilecek bilgilendirme toplantılarına katılabilir veya www.kiged.com adresinden,  0212 417 8 555, 0536 822 84 09 - 0555 703 43 63 numaralı telefonlardan bilgi alabilirsiniz.

esnafbülteni

YORUM EKLE
YORUMLAR
Eylem deniz
Eylem deniz - 8 yıl Önce

adresi rica etsem

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153