banner171

Gaziosmanpaşa’da polis ekiplerinden anonslu ‘evde kal’ uyarısı

Gaziosmanpaşa’da Korona virüs salgını nedeniyle alınan tedbirler her geçen gün artarken, vatandaşlara da zorunlu olmadıkça sokağa çıkmaması yönünde uyarılar devam ediyor.

 Korona virüs salgını nedeniyle alınan tedbirler her geçen gün artarken, vatandaşlara da zorunlu olmadıkça sokağa çıkmaması yönünde uyarılar devam ediyor. Yaşlıların önceki günlere göre daha az sokağa çıktığı görülürken, yetkililerin "Evde Kalın" uyarılarını dikkate almayan kimi vatandaşlar da, günün ilerleyen saatlerine kadar dışarda vakit geçiriyor.

Polisler ise sokaktaki vatandaşlara anons yaparak, "Lütfen Zorunda Olmadıkça Evden Çıkmayın" duyurusunda bulunarak vatandaşları evde kalmaya teşvik etmeye çalıştı.

Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet ekipleri, korona virüsün yayılmasını engellemek için cadde, sokak alanlarında denetim gerçekleştirdi.
Halkın yoğun olduğu bölgelerde polis araçlarından megafonla, "Değerli İstanbullular, evlerinizde kalmanız sizlerin ve sevdiklerinizin sağlığı için hayati derecede önemlidir. Lütfen zaruri olmadıkça sokaklara çıkmayalım. Sosyal Mesafenizi koruyalım " şeklinde anonslar yaptı.

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2020, 16:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153