banner171

Gaziosmanpaşa'da Şehit Yakınları ve Gaziler Bir Arada

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenen programda konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Kalbimizde, gönlümüzde taşıdığımız çok kıymetli gazilerimizi her zaman yâd etmek bizim asli görevimizdir” dedi.

Gaziosmanpaşa'da Şehit Yakınları ve Gaziler Bir Arada

Gaziler Günü programı, Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı. Törene Gaziosmanpaşa Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Garnizon Komutanı Binbaşı Murat Sarıca, ilçe protokolü, gaziler, gazi yakınları ve vatandaşlar katıldı. Çelenklerin sunulmasının ardından tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti. Çelenk sunma töreni sonrası Başkan Usta,  gaziler ve gazi yakınlarını düzenlenen yemekte ağırladı.

“GAZİLİK VE ŞEHİTLİK BU ÜLKENİN EN KUTSAL MAKAMLARIDIR”

Gaziosmanpaşa Kültür ve Sanat Merkezi’nde gaziler onuruna verilen yemekte konuşan Başkan Usta, “Gazilik ve şehitlik bu ülkenin en kutsal makamlarıdır. İlçemizin bir gazinin isminin taşıması, Gazi Osman Paşa’nın adıyla anılması bize gurur veriyor. Sadece Gaziler Günü’nde değil, kalbimizde, gönlümüzde taşıdığımız çok kıymetli gazilerimizi her zaman yad etmek bizim asli görevimizdir. Tüm gazilerimizi minnet ve şükran duygularımızla anıyor, şehitlerimize de Cenab-ı Hak’tan rahmet diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2019, 11:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153