banner171

Gaziosmanpaşa’da Yaz Spor Okulları Başladı

Gaziosmanpaşa’da Yaz Spor Okulları Başladı

Gaziosmanpaşa’da Yaz Spor Okulları Başladı
 Gaziosmanpaşa Belediyesi, öğrencilere spor sevgisi aşılamak, yetenekli gençleri yetiştirmek ve teknoloji bağımlılığının önüne geçmek için Yaz Spor Okulları’nı başlattı. Kurslarda 6-15 yaş arası 2 bin 650 çocuğa yaz tatili boyunca eğitim verilecek.
Gaziosmanpaşa Belediyesi, okulların tatile girmesiyle birlikte öğrencileri spora teşvik etmek için Yaz Spor Okulları başlattı. Öğrencilere sporu sevdirmeyi, bilgisayar ve telefon bağımlılığının önüne geçmeyi hedefleyen Gaziosmanpaşa Belediyesi, 6-15 yaş arası 2 bin 650 çocuğa yaz tatili döneminde eğitim verecek. Yüzmeden futbola, okçuluktan tekvandoya 16 farklı branşta düzenlenecek kurslarda öğrenciler hem verimli bir yaz tatili geçirecek hem de sportif yeteneklerini güçlendirecek.

ÇOCUKLAR, TATİLİ SPOR YAPARAK DEĞERLENDİRECEK

Yaz Spor Okullarında kick boks branşında eğitim alan Berfin Akkuş, hocalarının çok iyi olduğunu, belediyenin yaz spor okullarında çok sıcak bir ortamın olduğunu ve kick boks öğrenmek için geldiğini belirtti. Voleybol kursuna gelen Elifnaz Aka, “Birkaç gündür çalışma yapıyoruz. Dün başladık çalışmalara. Top atışlarını öğreniyoruz. Benim hobim spor. Ben sporla uğraşmayı seviyorum. Bu yüzden buraya katıldım. Evde durmaktan daha iyi bence” dedi.  Gaziosmanpaşa Belediyesi Yaz Spor Okullarında karate, yüzme ve satranç kurslarına katılacağını söyleyen Recep Talha Erçıkan ise, spor yapmayı çok sevdiğini o yüzden tatilde kursa geldiğini belirtti.  

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2019, 17:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153