Gaziosmanpaşalı Sporcular Türkiye Kata Şampiyonası’ndan 3 Madalya İle Döndü

Gaziosmanpaşa 13.07.2020 - 17:34, Güncelleme: 13.07.2020 - 17:34 1799+ kez okundu.
 

Gaziosmanpaşalı Sporcular Türkiye Kata Şampiyonası’ndan 3 Madalya İle Döndü

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında gerçekleştirilen ve normalleşme döneminin ilk karate turnuvası olan Türkiye Kata Şampiyonası tamamlandı.
 Gaziosmanpaşa Belediye Spor Kulübü sporcuları şampiyonada 2 gümüş ve 1 bronz madalya elde ederek ilçeye gurur yaşattı. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında gerçekleştirilen Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye Karate “Kata” Şampiyonası Bursa’da tamamlandı. Fiziksel temas gerektirmeyen kata dalında organize edilen ve koronavirüs tedbirleri kapsamında dünya karatesinde bir ilk olan şampiyonaya Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi ev sahipliği yaptı. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında gerçekleştirilen organizasyon, Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği kriterler doğrultusunda seyircisiz düzenlenirken, sporcuların performanslarını sergilediği tatami içi hariç diğer tüm alanlarda maske kullanımı zorunlu kılındı. Ümit, genç ve 21 yaş altı kategorilerinde düzenlenen organizasyonda 68 kulüpten 104 erkek, 87 bayan sporcu tatamiye çıktı. Gaziosmanpaşa Belediye Spor Kulübü sporcuları aldıkları derecelerle ilçeye gurur yaşattı. Genç Bayanlar kategorisinde mücadele eden Şule Azra Akbulut gümüş madalya kazanırken, Ümit Bayanlar kategorisinde mücadele eden Tuana Irmak gümüş madalya, Esma Sıla Evsan ise bronza madalyanın sahibi oldu.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında gerçekleştirilen ve normalleşme döneminin ilk karate turnuvası olan Türkiye Kata Şampiyonası tamamlandı.
 Gaziosmanpaşa Belediye Spor Kulübü sporcuları şampiyonada 2 gümüş ve 1 bronz madalya elde ederek ilçeye gurur yaşattı.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında gerçekleştirilen Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye Karate “Kata” Şampiyonası Bursa’da tamamlandı. Fiziksel temas gerektirmeyen kata dalında organize edilen ve koronavirüs tedbirleri kapsamında dünya karatesinde bir ilk olan şampiyonaya Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi ev sahipliği yaptı. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında gerçekleştirilen organizasyon, Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği kriterler doğrultusunda seyircisiz düzenlenirken, sporcuların performanslarını sergilediği tatami içi hariç diğer tüm alanlarda maske kullanımı zorunlu kılındı.

Ümit, genç ve 21 yaş altı kategorilerinde düzenlenen organizasyonda 68 kulüpten 104 erkek, 87 bayan sporcu tatamiye çıktı. Gaziosmanpaşa Belediye Spor Kulübü sporcuları aldıkları derecelerle ilçeye gurur yaşattı. Genç Bayanlar kategorisinde mücadele eden Şule Azra Akbulut gümüş madalya kazanırken, Ümit Bayanlar kategorisinde mücadele eden Tuana Irmak gümüş madalya, Esma Sıla Evsan ise bronza madalyanın sahibi oldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gphaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.