banner171

Gaziosmanpaşa'lılar Spora!

Haydi Kadınlar Spora!

Gaziosmanpaşa'lılar Spora!
 Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin sağlıklı yaşam için kadınlara yönelik düzenlediği yüzme, pilates, step ve aerobik kurslarına yeni dönem kayıtları başladı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi, kadınları sağlıklı yaşama ve bedensel aktivitelere yönlendirmek için spor kurslarıyla buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Gaziosmanpaşa Belediyesi Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi´nde verilecek olan yüzme, pilates, step ve aerobik kurslarına kayıtlar başladı.

18 yaş ve üzeri kadınlara yönelik ücretsiz olarak gerçekleştirilecek yüzme eğitimleri, uzman antrenörler ve branşlarında tecrübeli kadın eğitmenler tarafından verilecek. Eğitimler, Salı ve Perşembe günleri 08.00-10.00 saatleri arasında olacak. Kadınlar, ferah, hijyenik ve modern bir ortamda yüzme öğrenirken aynı zamanda sağlık için spor yapma imkânına kavuşacak.

Pilates, step ve aerobik kursları ise hafta içi ve hafta sonu olmak üzere iki ayrı grup halinde düzenlenecek. Pazartesi ve Çarşamba seansları saat 18.00'de, Cumartesi ve Pazar seansları saat 10.00'da gerçekleştirilecek. 17 yaş üzeri kadınların katılabileceği eğitimler, spor akademisi mezunu kadın eğitmenler tarafından verilecek. Kurslara katılmak isteyenlerin www.goptaspor.com internet adresinden ön kayıt yaptırması gerekiyor.

Kurslar hakkında bilgi almak isteyenler Gaziosmanpaşa Belediyesi Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi´nden veya 0212 538 69 44 no´lu iletişim numarasından bilgi alabilirler.

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2019, 11:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153