banner171

Gaziosmanpaşa'nın milli gururu oldu

Gaziosmanpaşa Belediye Spor Kulübü sporcuları Şule Azra Akbulut, Zehra Kaya ve Damla Su Türemen’den oluşan Kız Kata Milli Takım, Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Dünya Karate Şampiyonası'nda dünya 3’üncüsü olarak gurur kaynağı oldu.

Gaziosmanpaşa'nın milli gururu oldu

Karatede sezonun en önemli organizasyonu Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Dünya Karate Şampiyonası Şili’nin başkenti Santiago’da düzenlendi. 95 ülkeden 1.557 sporcunun mücadele ettiği organizasyonda 4 altın, 6 gümüş ve 5 bronz olmak üzere toplam 15 madalya ile rekor kıran Milli Takım, tarihinin en iyi derecesini elde etti. Ay-yıldızlı ekip, genel sıralamada şampiyonayı Mısır’ın ardından ikinci olarak bitirirken Gaziosmanpaşalı milli sporcular başarılarıyla ülkemize gurur yaşattı.

MİLLİ KARATECİLERDEN MEHMETÇİĞE SELAM

Gaziosmanpaşa Belediye Spor Kulübü sporcuları Damla Su Türemen, Şule Azra Akbulut ve Zehra Kaya’dan oluşan Kız Kata Milli Takımımız üçüncülük maçında Rusya’yı mağlup ederek şampiyonadan bronz madalya ile döndü. Gaziosmanpaşa Belediye Spor Kulübü sporcuları Burak Arslan, Emin Aksoy ve Sabri Doğan Başer’den kurulu Erkek Kata Milli Takımımız ise dünya beşincisi oldu. Şampiyonadan rekorla dönen milli karateciler organizasyon sonunda asker selamıyla, Barış Pınarı Harekatını sürdüren Mehmetçiğe destek verdi.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2019, 13:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153