banner171

İstanbul Hareketinin Öncüsü Külünk,Gaziosmanpaşa'lılar ile bir araya Geldi.

İstanbul Hareketi Kurucusu Metin Külünk Gaziosmanpaşa'lılar ile bir araya Geldi.

İstanbul Hareketinin Öncüsü Külünk,Gaziosmanpaşa'lılar ile bir araya Geldi.

AK Parti önceki dönem İstanbul milletvekili Metin Külünk,Ak Parti Gaziosmanpaşa Kurucularından oluşan eski teşkilat mensupları ile Sahur'da bir araya geldi.

Külünk;kalabalık katılımla Sahura gelen teşkilat mensuplarına 23 Haziran Seçimleri ile ilgili bilgi verdi.31 Mart’ta İstanbul’da çaldılar, hatta katmerli çaldılar. Çaldıkları YSK kararı ile, yüzlerce belge ve bilgi ile tescillendi. CHP’nin tüm İstanbul seçiminin iptal edilmesine dönük dilekçesindeki ifadelerle de çalma işi itiraf edildi. 31 Mart, tarihe millet iradesinin örgütlü bir şekilde gasp günü olarak geçecektir.

Milletimiz 31 Mart seçimlerinde aslında ne yapılmak istenildiğini görmeye başladı. Önümüzdeki süreçte daha da iyi hadiselere vakıf olacaktır.
İstanbul’da sandığa gidip oyları çalınan insanlarımızın ana sütü gibi helal oyları, yerine geri dönecektir. Bunun yanında kızgınlık, küskünlük, dargınlıklar sebebiyle sandığa gitmeyen ama seçim sonuçları ortaya çıkınca da içi içini yiyen sessiz bir kitle var. Bu kitle 23 Haziran’da sandığa gidecek ve medya eliyle köpürtülen adayın çıplaklığını da ortaya çıkartacak.

 
İstanbul seçimlerinin yerel seçimden ziyada artık bir Bekaa seçimi olduğunu,Teşkilat için de dargınlık,küskünlük ve kırgınlıkları bırakarak İstanbul’a sahip çıkmak için çalışmanın dava görevi olduğunu vurguladı.

Külünk,İstanbul’un bize Eyyübel Ensari (Hz) ve Fatih’in emanetidir. İstanbul Üç dinin temsil edildiği tarih ve coğrafi konumu ve insanıyla Dünyanın başkenti olduğunu;Bu şehir üzerinde herkesin emeli ve planı olduğunu bu planların bozulması gerektiğinin altını çizdi.

 
Daha sonra teşkilat mensupları ile hatıra fotoğrafı çektirerek sahurdan ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2019, 13:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153