banner171

Küçükköy Yarı Olimpik Yüzme Havuzu İnşaatına Başlıyor...

Küçükköy Yarı Olimpik Yüzme Havuzu İnşaatına Başlıyor

Küçükköy Yarı Olimpik Yüzme Havuzu İnşaatına Başlıyor...
 Gaziosmanpaşa’da vatandaşların spor yapabilecekleri imkanlar hızla artıyor. Gaziosmanpaşa Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı iş birliğiyle ilçenin ikinci yüzme havuzu Küçükköy’e inşa ediliyor.
Gaziosmanpaşalılara spor yapabilecekleri yeni alanlar kazandıran Gaziosmanpaşa Belediyesi, tesis yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Gaziosmanpaşa Yüzme Havuzu Spor Kompleksi’nin ardından bir yüzme havuzu da Küçükköy’e inşa ediliyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nın destekleriyle yapılacak olan Küçükköy Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, çocuk, genç ve yetişkin her yaştan Gaziosmanpaşalı’yı yüzme ile buluşturacak.

YENİ ŞAMPİYONLAR YETİŞECEK

İlçenin ikinci yüzme havuzu olma özelliği taşıyacak Küçükköy Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, fonksiyonlu ve modern bir tesis olarak ilçe halkına hizmet verecek. 1.260 m² alanda inşa edilecek olan tesis, 5 kulvarlı yarı olimpik yüzme havuzu, bay bayan soyunma odaları ve teknik alanlardan oluşacak. İhalesi tamamlanan Küçükköy Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun kısa sürede temeli atılarak inşaat çalışmalarına başlanacak. Tesis tamamlandığında yeni şampiyonların yetişeceği bir mekân olacak.

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2020, 16:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153