banner171

Onur İnşaat Sapanca'da lüks villa yaptı!

Gaziosmanpaşa’nın önde gelen firmalarından Onur İnşaat, sunduğu cazip imkânlar ve uygun fiyatlarla ev sahibi yapmaya devam ediyor.

Onur İnşaat Sapanca'da lüks villa yaptı!
Bugüne kadar binlerce aileyi konut sahibi yapan Onur İnşaat, müşterilerinden aldığı güvenle hızına hız katarak Eyüp’te ve Gaziosmanpaşa’da projelerine hız kesmeden devam ediyor. Onur İnşaat,Projelerine bir yenisini daha ekleyerek, Sapanca’da yaptığı  villa büyük ilgi gördü.


 Onur İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nahir Türe konuşmasında, Onur İnşaat olarak bugüne dek binlerce ailemizi ev sahibi yaptık. Yüzlerce ailemizin ev sahibi olmasının en kolay yolunu sunduk, onların küçük birikimlerini büyük yatırımlara dönüştürmelerine olanak sağladık. ''20  yıldır sürdürdüğümüz Projelerde yeni bir altın halka daha ekleyerek Sakarya'nın incisi olan Sapanca’da,bir Onur İnşaat olarak bir ilke imza attık dedi.”

"Sektörde her zaman farkını hissettirmiş, yaptığı projelerle adından söz ettirmiş olan Türe, binlerce insanın ev sahibi olmasına vesile olmanın gururunu yaşıyoruz dedi.”


 BAĞLARBAŞI MAHALLESİ GÜLLÜ CADDESİ NO:25 GAZİOSMANPAŞA/İSTANBUL  TEL: 0 (212) 616 48 62  FAX: 0 (212) 581 40 05




Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2020, 15:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153