banner171

ŞAFAK OKULLARINDAN MUHTEŞEM BİR MEZUNİYET TÖRENİ

ŞAFAK OKULLARINDAN MUHTEŞEM BİR MEZUNİYET TÖRENİ

ŞAFAK OKULLARINDAN MUHTEŞEM BİR MEZUNİYET TÖRENİ
Bölgemizin en büyük eğitim kurumlarından biri olan Şafak Okulları 2016-2017 öğretim yılı sonunda ilk mezunlarını verdi. Anaokulundan 22,ilkokuldan 24,Ortaokuldan 41 ve 2013 yılında açılan Özel Şafak Anadolu Sağlık Meslek Lisesinden 300 öğrenci başarıyla mezun oldular.
Muhteşem bir mezuniyet töreni eşliğinde diplomalarını alan öğrencileri bu anlamlı günde aileleri de yalnız bırakmadı.Bayrampaşa Hidayet Türkoğlu Stadyumunu dolduran Anne babaların duydukları gurur ve mutluluk görülmeye değerdi.

Hemşirelik,Anestezi Teknisyenliği,Acil Tıp Teknisyenliği öğrencileri yemin törenlerinin ardından diplomalarını alarak mesleklerine ilk adımı atmış oldular. Şafak Okulları yönetim kurulu başkanı İsmail ŞATIROĞLU,4 yıl önce Sağlık Sektörüne nitelikli elemanlar yetiştirmek için çıktığımız eğitim serüvenimize bugün anaokulundan üniversiteye 6 kampüste 2000 e yakın öğrenciyle devam ediyoruz.Bahçelievler Ortaokulumuzun ve Gaziosmanpaşa nın ardından Bağcılarda açtığımız Ücretsiz Özel Lise statüsündeki Bilişim ve Teknoloji Lisemizin de faaliyete başlamasıyla 5000 öğrenci kurumlarımızda öğrenimlerine devam edecek dedi.

Mezun olan tüm öğrencileri tebrik eden İsmail ŞATIROĞLU öğrencilerimiz bundan sonraki yaşamlarında vatanımıza ve milletimize başarıyla hizmet edecekler.Onlarla gurur duyuyoruz.Hepsinin yolu aydınlık bahtları açık olsun dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2017, 04:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153