banner171

SEDAT BALKANLI TURNUVASI ŞAMPİYONU BÜYÜK ÜMITLER SPOR OLDU

SEDAT BALKANLI TURNUVASI ŞAMPİYONU BÜYÜK ÜMITLER SPOR OLDU

SEDAT BALKANLI TURNUVASI ŞAMPİYONU BÜYÜK ÜMITLER SPOR OLDU
 Gaziosmanpaşaspor kulubünün düzenlediği Milli sporcu Sedat Balkanlı anısına düzenlenen U11 turnuvası şampiyonu Büyük Ümitlerspor oldu.
GÜLEN TARAF GAZİOSMANPAŞA TEMSİLCİSİ BÜYÜK ÜMİTLER OLDU
14 takımın mücadele ettiği yaklaşık 10 gün süren turnuvada Final’in adı Altınovaspor ve Büyük Ümitlerspor arasında oynandı. Büyük mücadele ve hırs içinde geçen karşılaşmada ilk yarı altınovaspor Egenin attığı golle önde kapadı ikinci yarı Büyük Ümitlerspor beraberliği yakaladı ve mac penaltı vuruşlarina geçildi penaltıları iyi değerlendiren Büyük Ümitlerspor turnuvanında Şampiyonu oldu.

Milli Sporcu Sedat Balkanlı İçin düzenlenen turnuvada katılımcılar arasında kulüp başkanları ve kulüp yöneticileri de vardı.

Turnuvanın en iyi sporcusu Altınovasporcusu Ege oldu ödülünü Eski Fenerbahçe Spor Kulübü BaşkanıAziz Yıldırım takdim etti.

Ödül törenlerinin ardından Veteranlar takımları gösteri macı sergiledi. Saygı içerisinde geçen maç beraberlikle sonuçlandı.
Turnuva sonunda bir teşekkür konuşması yapan Gaziosmanpaşaspor kulübü başkanı Ömer Gülerşunları söyledi; Öncelikle bizlerle bu anlamlı günde turnuvamızın finalinde birlikte olan Fenerbahçe spor kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım başkanımıza Bizlere her daim desteğini esirgemeyen Gop.Amatör Kulüpler birliği başkanımız Murat Yılmazer kıymetli spor kulübü başkanlarımıza değerli basın mensuplarına kulübüm ve şahsım adına teşekkür ederim.

Başkan Güler sözlerine şöyle devam etti:
Milli Sporcumuz merhum Sedat Balkanlı ağabeyimizin anısına yönetim kurulü arkadaşlarımızla birlikte aldığımız kararla U-11 turnuvası düzenledik. Turnuvadaki amacımız genç kardeşlerimize milli sporcumuz Sedat Balkanlı ağabeylerini tanıtmak hemde spor’un dostluk ve kardeşlik içerisinde nasıl olacağını sporculara anlatmaktır turnuvamıza katılan olan 14 spor kulübü takımlarımızı dostca mücadelerini ortaya koydukları için yürekten teşekkür ediyoruz.
Turnuvamızda Şampiyon olan Büyük Ümitlerspor kulübünü ve sporcularını kutluyor başarilarının devamını diliyorum dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2019, 19:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153