banner171

SEDAT BALKANLI VEFATININ 12.YILINDA KABRİ BAŞINDA DUALARLA ANILDI!

Gaziosmanpaşa Spor'un yetiştirdiği Milli Futbolcu Sedat Balkanlı vefatının 12. yıldönümünde, mezarı başında dualarla anıldı.

SEDAT BALKANLI VEFATININ 12.YILINDA KABRİ BAŞINDA DUALARLA ANILDI!

Milli Futbolcu Sedat Balkanlı'nın Gaziosmanpaşa'daki Karlıtepe Mezarlığı'nda bulunan kabri başında düzenlenen törene, Gaziosmanpaşa Spor Kulübü'nün yöneticileri, Gaziosmanpaşa Amatör Spor Kulübü Destekleme Derneği Yöneticileri, taraftarlar katıldı.

Gaziosmanpaşaspor Kulübü başkanı Ömer Güler burada yaptığı konuşmada “Kulübümüzün çok önemli bir değeri,Rahmetli  Sedat Balkanlı'nın  ebediyete intikalinin 12. Yılında kabri başında dualarımızla andık. Allah mekanını cennet eylesin. Gaziosmanpaşa camiası kendisini hiçbir zaman unutmayacaktır.  Yönetim olarak elimizden geldiğince  kulübümüze mal olmuş rahmete kavuşmuş Futbolcu,teknik heyet ve yöneticilerini her sene anarak, onları bizden sonra gelecek nesillere aktararak onları yaşatmaya devam edeceğiz.”Dedi.

12 YILLIK YAŞAM MÜCADELESİ 44 YAŞINDA SON BULDU

 Futbol hayatına Gaziosmanpaşaspor'da başlayan Sedat Balkanlı, daha sonra sırasıyla Konyaspor, Bursaspor, Galatasaray, Eskişehirspor ve Fenerbahçe takımlarının formasını giydi.Süper Lig'de 136 kez forma giyen Sedat Balkanlı, 28 Mart 1993'de Norveç ile oynanan Dünya Kupası grup eleme maçında ay yıldızlı formayı giymişti. Sedat Balkanlı, 1997 yılında milyonda bir görülen “ALS” hastalığına yakalanmıştı. Doktorların iki yıl yaşam süresi biçtiği Balkanlı solunum cihazına bağlı bir şekilde yaşam mücadelesini 29 Nisan 2009’a kadar sürdürdü. Defans oyuncusu olmasına rağmen attığı kritik kafa golleriyle “Altın Kafa Sedat” ünvanını alan milli futbolcunun 12 yıllık yaşam mücadelesi 44 yaşında son buldu.

Haber Erol Eftekin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153