banner171

Soylu, TOGG Ile Esenler, Gaziosmanpaşa ve Sultangazi Sokaklarını Gezdi.

Esenler, Gaziosmanpaşa ve Sultangazi'de yerli ve milli otomobil olan TOGG ile sehir turu atan Içisleri Bakani Süleyman Soylu, "Cumhurbaskanimizin ortaya koydugu liderlik, ortaya koydugu irade nasil bir sonuçla tecelli ediyor görüyoruz" dedi.

Soylu, TOGG Ile Esenler, Gaziosmanpaşa ve Sultangazi Sokaklarını Gezdi.

Içisleri Bakani Süleyman Soylu, AK Parti Esenler Ilçe Baskanligi’ni ziyaret ederek partililerle bir araya geldi. Daha sonra partiden çikan Soylu, yerli ve milli otomobil olan TOGG’un koltuguna geçerek bir sonraki programi olan Sultangazi ve Gaziosmanpaşa  ilçe Baskanligi’na dogru yola çikti.

"Her yas grubundan her insanin olaganüstü bir ilgisi var, sahiplenmesi var"

TOGG ile ilgili konusan Içisleri Bakani Süleyman Soylu, "Allah’a çok sükürler olsun. Allah bugünleri milletimize gösterdi. Cumhurbaskanimizin ortaya koydugu liderlik, ortaya koydugu irade nasil bir sonuçla tecelli ediyor görüyoruz. Bu daha baslangici, Türkiye Yüzyili’nda böyle daha çok aracimiz olur. Yeter ki bu millet istikametinde, bu ülke istikametinde devam etsin. Her yas grubundan her insanin olaganüstü bir ilgisi var, sahiplenmesi var. Öteki diye oturmuyoruz, bizimki diye oturuyoruz" dedi.







 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153