banner171

Erdoğan'dan müjde üstüne müjde: Bayramdan önce ödeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da geleneksel Hasat Bayramı töreninde konuşma yaptı. Bugün fındık taban fiyatını 17 lira olarak açıklayan Erdoğan, Kurban Bayramı sonrası TMO tarafından alımların başlayacağını duyurdu. Erdoğan ayrıca, yağlı tohum ve hububatta bekleyen desteklerin de Kurban Bayramı'ndan önce ödeneceğinin müjdesini verdi.

Erdoğan'dan müjde üstüne müjde: Bayramdan önce ödeyeceğiz
 İşte Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;
Bugün açıkladığımız fındık alım fiyatlarıyla da hasat bayramında siz üreticilerimize güzel bir haber verdiğimize inanıyorum. Ben bu müjdemizi bir kez de burada sizlerle paylaşmak istiyorum.


"KURBAN BAYRAMI SONRASI ALIMA BAŞLIYORUZ"

Hazırlıklarını tamamlayan Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), hasat başlangıcına denk gelen Kurban Bayramı'nın hemen akabinde inşallah alıma geçiyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.

"YAĞLI TOHUM VE HUBUBATTA DESTEKLER KURBAN BAYRAMI'NDAN ÖNCE ÖDEYECEĞİZ"

Tabi bu arada sizlere bir müjdeyi daha veriyorum. O da şu. Yağlı tohum ve hububatta bekleyen 1 milyar 200 milyon lira desteği kurban bayramından önce ödeyeceğiz.

"TÜRKİYE'NİN İLK YERLİ ELEKTRİKLİ TRAKTÖRÜNÜN DENEME SÜRÜŞÜNÜ YAPTIK"

Bugün ayrıca Türk tarımı adına gurur verici bir adım daha atmanın bahtiyarlığını yaşadık. Az önce, Türkiye'nin ilk yerli üretim elektrikli traktörünün tanıtımını ve deneme sürüşünü yaptık.


SERİ ÜRETİME HAZIR

45 dakika şarj süresi ile 7 saat aralıksız çalışabilen ve 105 beygir gücüne sahip bu traktörümüz inşallah seri üretime hazır. Ses yok, gürültü yok. Yüzde 95'e varan yakıt tasarrufu sağlayan elektrikli traktörün bu özelliği ile çiftçilerimizin maliyetlerini çok ciddi düşüreceğine inanıyorum.

Bu önemli projenin hayata geçmesinde emeği olan herkesi buradan tebrik diyorum.

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2019, 16:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153