Jandarmanın ilk kadın komutanı Songül Yakut da şehit oldu

Güncel 01.06.2017 - 11:33, Güncelleme: 01.06.2017 - 11:33 2582+ kez okundu.
 

Jandarmanın ilk kadın komutanı Songül Yakut da şehit oldu

Şırnak'ın Şenoba İlçesi'nde yaşanan helikopter kazasında, jandarmanın ilk kadın komutanı Songül Yakut'un da şehit olduğu öğrenildi.
 Yarbay Songül Yakut, 1976 Malatya doğumlu. İlk, orta, lise eğitimini Malatya'da tamamladı. 5 kardeşin en küçüğü. 2005-2006-2007 yılların da Beypazarı'nda görev yaptı. Yakut, görev bölgelerinde aile içi şiddete karşı yürüttüğü çalışmalarla tanınıyordu. FETÖ'NÜN KUMPASIYLA ORDUDAN ATILMIŞTI FETÖ'cülerin hazırladığı iddianameyle TSK'dan uzaklaştırılan Yakut'a, FETÖ ile mücadele sürecinde iade-i itibar yapılmıştı.
Şırnak'ın Şenoba İlçesi'nde yaşanan helikopter kazasında, jandarmanın ilk kadın komutanı Songül Yakut'un da şehit olduğu öğrenildi.
 Yarbay Songül Yakut, 1976 Malatya doğumlu. İlk, orta, lise eğitimini Malatya'da tamamladı. 5 kardeşin en küçüğü. 2005-2006-2007 yılların da Beypazarı'nda görev yaptı. Yakut, görev bölgelerinde aile içi şiddete karşı yürüttüğü çalışmalarla tanınıyordu.
FETÖ'NÜN KUMPASIYLA ORDUDAN ATILMIŞTI
FETÖ'cülerin hazırladığı iddianameyle TSK'dan uzaklaştırılan Yakut'a, FETÖ ile mücadele sürecinde iade-i itibar yapılmıştı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gphaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.