Aziz Yıldırım: Onur mücadelesi veriyoruz

Güncel 09.10.2015 - 17:48, Güncelleme: 09.10.2015 - 17:48 777+ kez okundu.
 

Aziz Yıldırım: Onur mücadelesi veriyoruz

Mahkeme salonuna giren Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, ''Onur mücadelesi yapan topluluk var burada. Beraatimi istiyorum'' dedi.
 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen ve Savcı Abdullah Mirza Coşkun’un mütalaasında sanıklar için beraat istediği şike davasında karar açıklanıyor. ONUR MÜCADELESİ VERİYORUZ Duruşmada son sözü sorulan Aziz Yıldırım kısa bir konuşma yaparak: "4 yıl 3 aydır onur mücadalesi yapan bir grup var. Şahsım ve bütün arkadaşlarım adına beraat istiyorum" dedi. TRABZONSPOR AVUKATI İTİRAZ Mahkemede söz alan Trabzonspor avukatı savcının mütaalasının doğru olmadığını söyleyerek itiraz etti. Savcı, 5 Ekim'de yapılan duruşmada, Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu tüm sanıklar hakkında, "şike", "suç örgütü kurmak" ve "üye olmak" suçlarından beraatlerini istemişti. F.BAHÇELİ TARAFTARLAR ÇAĞLAYAN'I İNLETTİ Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nın önünde toplanan sarı-lacivertli taraftarlar, Başkan Aziz Yıldırım'ı yalnız bırakmadı. Adliyenin etrafına pankartlar asan taraftarlar, tezahüratlarla Çağlayan'ı inletiyor. Öte yandan hatırlanacağı üzere Şike Davası soruşturmasını ilk başlatan savcı olan Zekeriya Öz, yazdığı raporda Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Kıbrıs'a kaçacağını iddia etmiş, Yıldırım ise 2014 yılında yapılan Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantısı'nda Öz'e cevap vermişti. ŞEREFSİZLER NEREYE KAÇACAK? Yıldırım: "Savcının görevden alınmasının ardından yapılan haberlerin %90'ının yalan olduğunu söylemesi timsah gözyaşlarıdır. Kıbrıs'a kaçacığımı yazan var. Benim mezarım belli bunu yazan şerefsiz nereye kaçacak ben de merak ediyorum." demişti.
Mahkeme salonuna giren Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, ''Onur mücadelesi yapan topluluk var burada. Beraatimi istiyorum'' dedi.
 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen ve Savcı Abdullah Mirza Coşkun’un mütalaasında sanıklar için beraat istediği şike davasında karar açıklanıyor.
ONUR MÜCADELESİ VERİYORUZ
Duruşmada son sözü sorulan Aziz Yıldırım kısa bir konuşma yaparak: "4 yıl 3 aydır onur mücadalesi yapan bir grup var. Şahsım ve bütün arkadaşlarım adına beraat istiyorum" dedi.

TRABZONSPOR AVUKATI İTİRAZ

Mahkemede söz alan Trabzonspor avukatı savcının mütaalasının doğru olmadığını söyleyerek itiraz etti.

Savcı, 5 Ekim'de yapılan duruşmada, Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu tüm sanıklar hakkında, "şike", "suç örgütü kurmak" ve "üye olmak" suçlarından beraatlerini istemişti.

F.BAHÇELİ TARAFTARLAR ÇAĞLAYAN'I İNLETTİ

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nın önünde toplanan sarı-lacivertli taraftarlar, Başkan Aziz Yıldırım'ı yalnız bırakmadı.

Adliyenin etrafına pankartlar asan taraftarlar, tezahüratlarla Çağlayan'ı inletiyor.

Öte yandan hatırlanacağı üzere Şike Davası soruşturmasını ilk başlatan savcı olan Zekeriya Öz, yazdığı raporda Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Kıbrıs'a kaçacağını iddia etmiş, Yıldırım ise 2014 yılında yapılan Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantısı'nda Öz'e cevap vermişti.

ŞEREFSİZLER NEREYE KAÇACAK?

Yıldırım: "Savcının görevden alınmasının ardından yapılan haberlerin %90'ının yalan olduğunu söylemesi timsah gözyaşlarıdır. Kıbrıs'a kaçacığımı yazan var. Benim mezarım belli bunu yazan şerefsiz nereye kaçacak ben de merak ediyorum." demişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gphaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
islami chat islami sohbetler islami sohbet giftcardmall/mygift