Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'a saldıran şahıslar teslim oldu

Güncel 02.12.2016 - 15:54, Güncelleme: 02.12.2016 - 15:54 1611+ kez okundu.
 

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'a saldıran şahıslar teslim oldu

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'a saldıran şahıslar teslim oldu
 Samsun'a konser için gelen şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'a saldırdıkları iddia edilen 4 şüpheli bugün polise giderek teslim oldu. Kerimcan Durmaz, 2 gün önce bir AVM'de bulunan eğlence merkezi tarafından konser için Samsun'a davet edildi. İddiaya göre sahneye çıkan Durmaz, konserinin bitimine doğru bir grubun saldırısına uğradı. Grubun havaya tabancayla ateş ettiği iddia edildi. Öfkeli grup sahneden kaçırılan Kerimcan Durmaz'ı takip edip yakaladıktan sonra tekrar saldırıp, tartakladı. Yüzünde morluklar oluşan Kerimcan Durmaz'ın burnunun da kırıldığı öne sürüldü. DURMAZ'I DARP ETTİKLERİNİ SÖYLEYİP TESLİM OLDULAR Polis, şüphelilerin yakalanması için soruşturma başlattı. Aranan şüpheliler Güney A., Doğukan B., Uğur D. ve Kenan K. bugün Irmak Polis Merkezi'ne giderek Kerimcan Durmaz'ı darp ettiklerini söyleyip teslim oldu. Polise ifade veren şüpheliler, olayda tabanca kullanmadıklarını belirtip, şişe attıklarını, yere düşen şişelerden çıkan sesleri, çevredekilerin silah sesi sandıklarını dile getirdi. Öte yandan polis merkezinin önünde şüphelileri bekleyen yaklaşık 20 kişi, "Böylelerini Samsun'a getirmesinler. Büyük memleketlere gitsinler. Karadeniz böylelerini kaldırmaz. Aslan kardeşlerim" diye bağırıp alkış tuttu. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'a saldıran şahıslar teslim oldu
 Samsun'a konser için gelen şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'a saldırdıkları iddia edilen 4 şüpheli bugün polise giderek teslim oldu.
Kerimcan Durmaz, 2 gün önce bir AVM'de bulunan eğlence merkezi tarafından konser için Samsun'a davet edildi. İddiaya göre sahneye çıkan Durmaz, konserinin bitimine doğru bir grubun saldırısına uğradı. Grubun havaya tabancayla ateş ettiği iddia edildi. Öfkeli grup sahneden kaçırılan Kerimcan Durmaz'ı takip edip yakaladıktan sonra tekrar saldırıp, tartakladı. Yüzünde morluklar oluşan Kerimcan Durmaz'ın burnunun da kırıldığı öne sürüldü.

DURMAZ'I DARP ETTİKLERİNİ SÖYLEYİP TESLİM OLDULAR

Polis, şüphelilerin yakalanması için soruşturma başlattı. Aranan şüpheliler Güney A., Doğukan B., Uğur D. ve Kenan K. bugün Irmak Polis Merkezi'ne giderek Kerimcan Durmaz'ı darp ettiklerini söyleyip teslim oldu. Polise ifade veren şüpheliler, olayda tabanca kullanmadıklarını belirtip, şişe attıklarını, yere düşen şişelerden çıkan sesleri, çevredekilerin silah sesi sandıklarını dile getirdi.

Öte yandan polis merkezinin önünde şüphelileri bekleyen yaklaşık 20 kişi, "Böylelerini Samsun'a getirmesinler. Büyük memleketlere gitsinler. Karadeniz böylelerini kaldırmaz. Aslan kardeşlerim" diye bağırıp alkış tuttu. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gphaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.