banner171

İBB ilçe belediyeleriyle ortak halkla ilişkiler platformu oluşturuyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların talep, öneri ve şikâyetlerini daha etkili bir şekilde karşılayabilmek için ilçe belediyeleriyle ortak bir halkla ilişkiler platformu oluşturmayı hedefliyor.

İBB ilçe belediyeleriyle ortak halkla ilişkiler platformu oluşturuyor
 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı, İstanbulluların talep, öneri ve şikâyetlerini daha etkili bir şekilde yönetebilmek için ilçe belediyeleri ile bir araya gelerek ortak bir çalışma platformu oluşturuyor.

İstanbullulara daha kaliteli bir hizmet sunabilmek için İlçe belediyeleri ile bugüne kadar 2 kez "Halkla İlişkiler Buluşmaları"nı hayata geçiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı, Fetih Paşa Korusu’nda "Halkla İlişkiler Buluşmaları"nın üçüncüsünü gerçekleştirdi. Toplantıya, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni temsilen Genel Sekreter Yardımcısı Köksal Tandıroğlu, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Hülya Kaya, Halkla İlişkiler Müdürü Üzeyir Çakır ve birinci bölge ilçe belediyeleri Halkla İlişkiler yöneticileri katıldı.

İstanbul’a hizmetin daha kaliteli olabilmesi için ilçe belediyeleri ile işbirliği yapmanın önemine vurgu yapan Genel Sekreter Yardımcısı Köksal Tandıroğlu, ortak amacın İstanbul’a ve İstanbulluya hizmet olduğunu ifade etti.

Toplantıda konuşan Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Hülya Kaya da vatandaşın her türlü talep ve şikâyetlerinin en kısa zamanda ve daha iyi bir şekilde yönetilebilmesi için ilçe belediyeleri ile ortak bir halkla ilişkiler platformu oluşturmanın gerekli olduğuna dikkat çekti.

Halkla İlişkiler alanında halka temas etme yöntemlerinin paylaşıldığı toplantıda, İstanbulluların sorunlarına en hızlı ve etkili çözüm yollarını bulmak için yapılabilecek projelerin ve oluşturulabilecek işbirliklerinin kapsamı ve detayları konuşuldu.

Halkla ilişkiler açısından önemli bir organizasyonu başlattıkları için İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne memnuniyetlerini ifade eden İlçe Belediyelerinin temsilcileri, deneyim ve iyi uygulamaların ortak bir platformda paylaşılmasının çok yararlı olduğuna dikkat çekerek, toplantıların devam etmesi talebinde bulundular.

İstanbulluların sorun ve taleplerini daha hızlı bir şekilde karşılamayı taşımayı hedefleyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların her türlü isteklerine en hızlı şekilde etkili çözüm yollarını bulmak ve daha iyi hizmet sunabilmek için, İlçe Belediyeleri ile işbirliğini ortak bir halkla ilişkiler platformuna taşımayı amaçlıyor.




YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153