banner171

Yenikapı'da yangın!

1 kişi hayatını kaybetti

Yenikapı'da yangın!

Yenikapı'da bir üst geçidin havalandırma boşluğunda yaşayan ve tinerci oldukları öne sürülen gençler yangın çıkardı. Çıkan yangın da gençlerden biri hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Mustafa Kemal Paşa Caddesi üzerinde bulunan araç üst geçidinden çıkan dumanı fark eden vatandaşlar itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri incelemelerde bulundu. Yapılan incelemede üst geçidinin havalandırma boşluğunda tinerci oldukları öne sürülen 5 gencin yaşadığı ve yangını  da bu gençlerin çıkardığı belirlendi.

Havalandırma boşluğundan içeri giren itfaiye ekipleri gençlerden birinin öldüğünü belirledi. Bir genç ise itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Polis olayın ardından tinerci oldukları öne sürülen gençleri araca bindirerek götürdü. Olay yerine gelen Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, incelemelerde bulundu. İtfaiye ve polis ekiplerinden bilgi alan Demir, "Tinerci çocuklar köprünün bağımsız yerlerini kendilerine mekan tutmuşlar. 5 çocuktan 4'ünde sıkıntı yok ama biri vefat etmiş. Çok bilinen bir şey değil. zaten bu köprüde güçlendirmek amacıyla yeni yapıldı" dedi.

Yapılan incelemelerin ardından ceset morga kaldırılırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

İHA


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153