banner171

Sultangazi 50. Yıl Kültür Merkezi meslek edindirmenin yeni adresi oluyor.

Meslek Sahibi Olmanın Yeni Adresi 50.Yıl Kültür Merkezi

Sultangazi 50. Yıl Kültür Merkezi meslek edindirmenin yeni adresi oluyor.

Sultangazi 50. Yıl Kültür Merkezi meslek edindirmenin yeni adresi oluyor. Sultangazi Belediyesi ve Halk Eğitim Müdürlüğü ortaklığında verilen kurslarla yüzlerce kişi meslek sahibi oluyor.

50. Yıl Kültür Merkezi kültür ve sanatın yanı sıra istihdama yönelik projelere de ev sahipliği yapıyor. Sultangazi Belediyesi ve Halk Eğitim Müdürlüğü ortaklığında verilen meslek edindirme kurslarında yüzlerce kişi iş sahibi oluyor.

Bilgisayar, yabancı dil, mefruşat, çocuk gelişimi, saç yapımı ve bakımı, el sanatları, diksiyon, modelistlik gibi kurslarla meslek sahibi olmanın kapıları açılıyor. Kurslar arasında boş zamanlarını değerlendirmek isteyenler için de gitar, bağlama, ebru ve hat gibi sanatsal eğitimler de yer alıyor.

Talepler doğrultusunda açılan kurslara ön kayıt formu dolduran herkes faydalanabiliyor.

Ayrıca Gazi Mahallesi’nde bulunan 75. Yıl Bilgi Evi ile Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Cumhuriyet Bilgi Evi’nde meslek edindirmeye yönelik kurslar verilmeye devam ediyor. 
 


YORUM EKLE
YORUMLAR
bahar eren
bahar eren - 10 yıl Önce

merhabalar ben fatih sultan mehmet vakıf üniversitesinde santiral memuruyum bilgisayar kurslarınızdan yararlanmak istiyorum yeni açmış olduğunuz kültür merkezinde yer mevcutmudur ne zaman ve nasıl kayıt yaptırabilirim . teşekkürler . kültür merkezimizin herkese hayırlı uğurlu olması dileğiyle .

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153