banner171

Altan Tan uyardı: Kürtlerin felaketi olur!

Altan Tan, Diyarbakır'da yaşanan olaylarla ilgili 'PKK-Hizbullah, DBP/HDP-Hüdapar savaşı 'Bırakuji'dir, Kürtler'in felaketidir.' dedi.

Altan Tan uyardı: Kürtlerin felaketi olur!
 İşte Tan'ın açıklamalarından satırbaşları:
"Geçen yüzyılı kaybeden, 5 parçaya bölünen ve tarif edilmez felaketler yaşayan Kürt halkı böylesine tarihi bir dönemde her zamankinden daha fazla akıl, izan ve diplomasi ile oluşturulmuş bir birlik ve beraberliğe muhtaçtır" diyen Tan, açıklamasında devamla şu ifadelere yer verdi: "En temel insani haklarını elde etmek ve önümüzdeki yüzyılı kaybetmemek için Kürt halkının en olmazsa olmaz hedefi her düşünceden Kürtler arasında barış ve ittifak olmalıdır. Kürtler de diğer tüm halklar gibi farklı siyasi görüşlere, farklı inançlara ve farklı sınıfsal katmanlara sahiptir. Şiddete başvurmamak şartı ile her siyasi görüşün ve inancın kendini ifade etme hakkı vardır.

"KÜRTLERİN FELAKETİ OLUR"

Son birkaç yıldır karanlık güçler ısrarla bir PKK-Hizbullah, DBP/HDP-Hüdapar savaşı çıkarmak istemektedir. PKK-Hizbullah, DBP/HDP-Hüdapar savaşı ‘Bırakuji’dir, Kürtler’in felaketidir. Her kesimden aklıselim sahibi her Kürdün görevi bu ateşe benzin dökmek değil, neye mal olursa olsun bu ateşi söndürmek ve karanlık tahrikçilere engel olmak olmalıdır." Kaynak: Ajanslar

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2014, 20:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153