banner171

CHP'de fıkra gibi MYK toplantısı

CHP'nin MYK toplantısı fıkraları aratmadı. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu dışarı bilgi sızdıranları 'affetmem' dedi ama...

CHP'de fıkra gibi MYK toplantısı

Kemal Kılıçdaroğlu Stockholm sendromunu dışarı sızdıran MYK üyelerini dünkü toplantıda 'sızdıranı affetmem' sözleriyle uyardı ama toplantının içeriği yine basına sızdı. 

Kılıçdaroğlu yumruğunu masaya vurdu ama ona karşı olanlar yine bildiğini okudu. Dünkü MYK toplantısında konuşulanlar bugün gazetelerin sayfalarını süsledi.

AK Parti'ye oy verilmesini ezilen seçmenin kendisini ezene sampati duymasıyla açıklayan Kılıçdaroğlu'nun sözleri basına sızınca CHP lideri çok sinirlenmişti. Toplantının ayıntıları bugün Yeni Şafak ve Sabah gazetelerinde yerini aldı. 12 Haziran seçimlerinin ardından ikinci toplantısını yapan MYK, parti içi muhalefet çalışmaları nedeniyle gergin bir ortamda başladı.

"DIŞARIYA BİLGİ VERENİN KİM OLDUĞUNU BULURSAM AFFETMEM"

Daha önceki toplantıda seçim sonuçlarını, "Stockholm Sendromu" benzettiği gerekçesiyle sert eleştiri alan Kılıçdaroğlu'nun dün MYK üyelerini sert biçimde uyardığı öğrenildi. Kuruluşunun üzerinden 9 yıl geçen AK Parti'nin MKYK toplantılarından dışarıya bir tek bilgi bile sızmadığını söyleyen Kılıçdaroğlu, "Bundan sonra dışarı bilgi veren olursa ve kim olduğunu da bulursam affetmem. Derhal parti disiplinini çalıştırırım" dedi.

RAPOR BÖYLE HAZIRLANMAZ

Toplantıda seçim sonuçlarına ilişkin il başkanlıklarından gelen raporlar da ele alındı. Kılıçdaroğlu, il başkanlıklarından gelen raporların üstünkörü hazırlandığına dikkat çekerek, "Böyle rapor hazırlanmaz" diyerek tepkisini gösterdi. Kılıçdaroğlu, "AK Parti'nin nasıl başarılı olduğunu araştırın" talimatı verdi.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153