banner171

Erdoğan'ı en çok üzen il!

CNN Türk'te gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başbakan Erdoğan miting maratonunda kendisini en çok üzen ili de açıkladı. ...

Erdoğan'ı en çok üzen il!

Erdoğan, CNN Türk Televizyonunun canlı yayınında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan kendisini en çok üzen ili de açıkladı.
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Üçüncü dönem Türkiye'de halkının itimadına, güvenine mazhar olmuş bir AK Parti iktidarı dünyanın da güvenini kazanacaktır'' dedi.

Erdoğan, CNN Türk Televizyonunun canlı yayınında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bingöl mitinginde alanda bulunanlara ''Diyarbakır'' diye seslendiğinin hatırlatıldığı Erdoğan, yorgunluğun ötesinde coşkunun kendisini Diyarbakır'a taşıdığını ifade etti ve gülümseyerek ''Bingöl'den doğru cevabı alamayınca, burada bir şey var. Sonradan fark ettim bir karışma olmuş'' dedi.

Bir soru üzerine gerçekleştirdiği mitingleri değerlendiren Başbakan Erdoğan, ''Mutsuz olduğunuz bir miting'' sorusu üzerine ise Hakkari yanıtını verdi. Erdoğan, ''Hakkari'nin de nedenlerini zaten biliyorsunuz. Hakkari'de halk tehdit edilmemiş olsa, esnaf kepenkleri kapattırmamış olsa... Bugün de açıkladım, düşünün benim Hakkari'de merkez ilçe başkanım şu anda infaz edilme tehdidiyle karşı karşıya. Ama billboardlara baktığınız zaman bağımsız adaylar demokrasi ve özgürlük diyorlar. Nasıl demokrasi, nasıl özgürlük bu? Demokrasi ve özgürlükse bu demokratik mücadelede sizinle yarışın içerisinde olan bir siyasi partinin ilçe başkanına 'istifa et, etmediğin takdirde infaz' diyebilir misiniz?''

Daha önce benzer bir yaklaşımın Yüksekova'da yaşandığın AK Parti ilçe teşkilatına saldırı olduğunu belirten Erdoğan, ''tabela asamazsınız'' tehdidinde bulunulduğunu anlattı. Erdoğan, ''Er veya geç bu tabelalarımızı asacağız. Bu demokrasiyse, özgürlükse bu mücadelede biz ülkemizin hiçbir noktasını kalkıp da bu zorbalara bırakamayız. Bu mücadeleyi sonuna kadar vereceğiz'' dedi.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153