banner171

Kılıçdaroğlu, CHP'nin Neden İktidar Olamadığını Açıkladı

CHP lideri Kılıçdaroğlu Malatya ziyaretinde iş adamları ile bir araya geldi.

Kılıçdaroğlu, CHP'nin Neden İktidar Olamadığını Açıkladı
 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin iktidar olamamasına ilişkin soruya, "Sorumlusu biziz. Yeteri kadar halka gitmedik. 'Derdin nedir' diye sormadık. Sadece oturduk, 'bize oy verin' dedik. Şimdi gidiyoruz, konuşuyoruz, dinliyoruz" dedi.
Kılıçdaroğlu, toplumun farklı kesimlerinin problemlerine ayrım yapmadan kulak verdiklerini anlattı.
Türkiye'de siyasi ahlak yasasının çıkartılması gerektiğini vurgulayan Kılıçdaroğlu, bunu vatandaşların talep etmesi gerektiğini kaydetti.

"CHP HALKA GİTMEDİĞİ İÇİN İKTİDAR OLAMADI"
Kılıçdaroğlu, konuşmasının ardından salondaki işadamları tarafından yazılı olarak yöneltilen soruları cevaplandırdı.

"CHP yıllardır neden iktidar olamıyor" sorusuna yanıtlayan Kılıçdaroğlu, "Güzel bir soru. Bazen bu soru çok sık sorulur" diyerek, "Demokrasilerde bir iktidar vardır, bir muhalefet vardır. Sorumlusu kim? Ne dedim sizlere. Hep doğruları söyleyeceğim. Sorumlusu biziz. Yeteri kadar halka gitmedik, 'merhaba' demedik, ellini sıkmadık, derdin nedir sormadık, sadece oturduk, 'Bize oy verin' dedik. Şimdi gidiyoruz, konuşuyoruz, elini sıkıyoruz" cümlelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2012, 11:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
osman adalı
osman adalı - 11 yıl Önce

her zaman anayasa mahkemesıne gıden chp neden basortuluye haksızlık yapılınca anayasa mahmekesıne gıtmıyor dını neden dusman goruyor nesrın baytoku aday yapmadı baykalı aday yaptı bu kadınlara asygısızlık deyılmıdır

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153