banner171

Ömür Şanlı CHP'den AK Parti'ye geçti

2011 yılında yapılan genel seçimlerde CHP 'den milletvekili aday adayı olan Ömür Şanlı, AK Parti'ye geçti...

Ömür Şanlı CHP'den AK Parti'ye geçti
 AK Parti İzmir 'de sürpriz bir transfere imza attı. Ömür Şanlı, AK Parti rozeti taktı. Rozet takma töreninde konuşan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Şanlı'nın İzmir siyasetinde ve yerel dinamiğinde güzel bir duruşu var. İzmir'in kazanımlarına katkısını bundan sonra AK Parti'de yapacak. Kentin gelişimine katkıda bulunacak" dedi.
Ömür Şanlı ise AK Parti'ye geçiş kararını şöyle aktardı: "Zaten 6 ay önce kongrede AK Parti'ye geçmiştim. Rozetin takılması gerekiyordu. AK Parti'nin insanların yaşam tarzına saygılı olduğunu 6 aydır yaşayarak gördüm. Herkese kucak açıyor. Şimdiye kadar şehir efsanesine dönen içki yasaklama gibi böyle bir şeyi ben görmedim. Benim de yaşam tarzım belli. Sosyal, demokrat bir yaşam tarzım var. Benim kırmızı çizgilerime dokunulursa zaten ben de AK Parti'li olmam."

Şanlı, CHP'den milletvekili aday adayı olduğu zaman, "Atatürk'ün doğup büyüdüğü topraklarda doğdum. CHP'yi her zaman Atatürk'ün bir emaneti olarak gördüm. Babadan, dededen CHP'liyiz" açıklamasında bulunmuştu.

Yerel seçimlerde İzmir'de güçlü bir liste hazırlamaya çalışan AK Parti kurmaylarının Gaziemir veya Konak Belediye Başkanlığı için Ömür Şanlı'ya teklif götüreceği belirtilirken, Şanlı'nın da böyle bir teklife sıcak baktığı iddia edildi.

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2013, 14:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153