banner171

Pusula`daki Çakma AKP`ye Dikkat

Milletvekili genel seçiminde kullanılacak birleşik oy pusulası belli oldu. Pusulada AKP ile isim ve logo benzerliği olan parti dikkat çekti.

Pusula`daki Çakma AKP`ye Dikkat

12 Haziran Pazar günü yapılacak milletvekili genel seçiminde kullanılacak birleşik oy pusulası belli oldu. Kurada Ak Parti 1’inci, CHP 4’üncü, MHP ise 12’nci sırayı çekti. Seçime katılmayacaklarını bildiren İşçi Partisi, Yeni Parti ve Barış ve Demokrasi Partisi listeden çıkarıldı.

CHP 4. MHP 12. SIRADA

Ak Parti, 12 Haziran Pazar günü yapılacak milletvekili genel seçiminde kullanılacak birleşik oy pusulasında birinci sırada, DSP ise son sırada yeralacak. Oy pusulasında CHP 4, MHP 12’nci sırayı çekti. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) dün seçime katılacak siyasi partilerin oy pusulasında hangi sırada yer alacaklarını kura ile belirledi.

ÇAKMA AK PARTİ: AL PARTİ

Oy pusulasında ismi ve logosuyla Ak Parti’ye çok benzeyen bir parti vardı. Adı Alternatif ve Değişim Partisi olan Al Parti 2008 yılında kuruldu. Partinin kurucu genel başkanı ise Mustafa Reşat Burhan. İşte Ak Parti ile isim ve logo benzerliği olan o  parti:

cakmaakp.20110408163116.jpg

 


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153