banner171

Büyük kriz !

G.Saray’daki ‘köstebek krizi’, yönetimi parçalanma noktasına getirdi.

Büyük kriz !

G.Saray’daki ‘köstebek krizi’, yönetimi parçalanma noktasına getirdi. Başkan Ünal Aysal’ın, Ali Gürsoy’a basına haber sızdırdığı imasında bulunması, genç ismi istifanın kıyısından döndürdü

Galatasaray’da yaşanan ‘köstebek krizi’, Sarı-Kırmızılı yönetimi parçalanma noktasına geldi. Habertürk’ün önceki hafta yayınladığı ‘Köstebek avı’ haberinin ardından devam eden kriz, genç yönetici Ali Gürsoy’u kopma noktasına getirdi. Geçen hafta başkan Ünal Aysal ile Shaqiri transferinde yaşanan menajer olayı nedeniyle tartışan, daha sonra da restini çekerek özel işleri sebebiyle yurt dışına giderek toplantılara katılmayan Gürsoy, Gaziantep deplasmanına da gitmemişti. Başkan Ünal Aysal’ın hakkındaki basına haber sızdırma iddialarına sinirlenen ve aynı sertlikte yanıt veren Ali Gürsoy’un istifa aşamasına geldiği, ama son anda yöneticilerce ikna edilip dünkü divan toplantısına katılması sağlandığı öğrenildi.

CELAL GÜRCAN’I ŞİKAYET ETTİ

Başkan Ünal Aysal’ın önceki hafta yapılan yönetim kurulu toplantısında başlattığı tartışmada yine basına haber sızdırmakla suçladığı tecrübeli yönetici Celal Gürcan’ı da yönetici arkadaşlarına şikayet ettiği ve bazı yöneticilerin de bu duruma büyük tepki göstererek Ünal Aysal’a karşı mesai arkadaşını savundukları öğrenildi.

FİTİLİ ÖZTÜRK ATEŞLEDİ!

Cimbom’da yaşanan ‘köstebek avı’nın fitilini geçtiğimiz ay İstanbul’da özel bir üniversitenin paneline katılan başkan yardımcısı Adnan Öztürk yakmıştı. Öztürk, yönetim içinde konuşulan şeylerin kendi içlerinden birileri tarafından basına servis edildiğini iddia ederek kendi mesai arkadaşlarını suçlamıştı. Öztürk’ün bu sözlerinin ardından yönetimde başlayan büyük hesaplaşma, durumu, bazı yöneticileri istifa etme noktasına kadar getirdi.



Kaynak : //www.spor3.com/buyuk-kriz--1185696h.htm#ixzz1lsEH58fe

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153