banner171

Çakar'ın şoke eden Quaresma iddiasına yanıt

Beşiktaş'ta kalmasına rağmen kadroya alınmayan Quaresma için yorumcu Ahmet Çakar'ın ortaya attığı iddia yankı buldu.

Çakar'ın şoke eden Quaresma iddiasına yanıt
 Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar'ın "Quaresma küçük tuvaletini Beşiktaş malzemecisinin üstüne yapmış" iddiasına yanıt gecikmedi.

Beşiktaşlı futbolcu Ricardo Quaresma'nın menajeri Tuğkan Keçecioğlu, Portekizli futbolcunun hakkındaki iddialara şiddetle karşı çıktığını açıkladı.

Yorumcu Ahmet Çakar'ın "Quaresma küçük tuvaletini Beşiktaş malzemecisinin üstüne yapmış" iddiaları üzerine Portekizli futbolcunun tercümanı Tuğkan Keçecioğlu bir açıklama yaptı.

Quaresma'nın tercümanı Keçecioğlu, Portekizli futbolcunun yanında olduğunu ve ortaya atılan iddialar karşısında şu şekilde cevap verdiğini dile getirdi:

"Böyle bir şeyin olması mümkün değil. Takım arkadaşlarım da bu durumun bu şekilde olmadığını zaten biliyor. Benim çocukların ve bir de eşim var. Bu şekilde bir davranışta bulunmam sadece spor ahlakına değil insan ahlakına da aykırı. Bu söylentiyi kim çıkarttıysa onunla mahkemede yüzleşeceğiz."

Bu arada Quaresma'nın önümüzdeki günlerde bir basın toplantısı yapmayı planladığı ve toplantıda Beşiktaş'ta yaşadığı süreci ve hakkındaki iddialarla ilgili konuşacağı öğrenildi.Sporekolay

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2012, 17:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153