banner171

Fatih Terim'den önemli açıklamalar

Fatih Terim Cluj karşılaşması öncesinde basın mensunplarının karşısına çıktı.

Fatih Terim'den önemli açıklamalar

 Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda oynayacağı 3. karşılaşma olan CFR Cluj maçı öncesinde sarı-kırmızılı ekibin teknik patronu Fatih Terim ve Umut Bulut basın mensuplarının sorularını yanıtladı.



MAÇLAR HER TÜRLÜ SONUCA AÇIK

Cruj'un saygı duyulacak bir takım olduğunu belirten Terim ''Futbolun bu kadar güzel bir oluşunun nededni her takımın birbirine yakın olması. Büyük uçurumların olmamamsı ve farkların kapanması. Dolayısıyla maçlar her türlü sonuca açık. Her türlü sürprize açık. Tüm teknik adamlar ve futbolcular da buna hazır. Biz her şeyin bilincinde olarak bu maça hazırlandık. Yarın Arena'da oyunumuzun skora yansıdığı bir sonuç alırız.'' dedi.



ÖLÜM KALIM MAÇI DEĞİL



Bu maçın ölüm kalım mücadelesi olmadığını belirten Terim ''Öncelikle bunu hatırlatmak isterim. Baktığımızda Galatsaray'ın bir oyun anlayışı var. Hiçbir zaman bunu terk etmedi. Özünden hiç uzaklaşmadı. Cluj da biz de biliyoruz ki oyun anlayışımızdan taviz vermeyeceğiz. Hatta yarın daha fazla baskı uygulamamız lazım. Takımım son lig maçlarında oyunumuzdan ödün verdiğimiz için istediğimiz sonuçları alamadık. Bu önemli oyunun en önemli parçası taraftardır. Başarımız için bu çok önemli. Yapılan kötü hatalara tepki göstermemeleri ve maç sonuna kadar beklemeliler. Galatasaray taraftarıyla bütünleştiği zaman neleri başardığımızı en iyi bilen kendi taraftarımızdır.'' dedi..



EN ÇOK GOL ATAN BİZİZ



Galatasaray en çok gol atan takım olduğu söyleyen Terim '' En çok pozisyon arayan takım. Biz bazı işleri göze alıyoruz. Basit goller yiyorsak bunları değerlendiriyoruz. Bizim şimdiki problemimiz bir arada çalışamamak. 14 kişi bir takım demek. Bize yeni gelen arkadaşlarımızla yeteri kadar çalışamadık. Aşırı güven de şu anki dezavantajımız. Geçen sene 10 maç gol yemedik. Sistemde bir arıza yok. Bu arızaları antrenmanlarla kapatacağız. Eğer bu oyuncularla devam ederse başka oyuncularla yola devam ederiz. Hatta benim dediğim şu; daha fazla hücum oynamalıyız. Son haftalarda yapılan hatalar bize yakışmıyor. Bunları aşmak için mücadele edeceğiz'' dedi..



TARAFTARA BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR

Türk Telekom Arena'da oynanacak olan Cluj maçında taraftarlara büyük bir görev düştüğünü ifade eden deneyimli teknik adam "En önemli etken seyircilerimiz olacak. Bu oyunda taraftar olacak. Bu oyunun itici gücü taraftar olmalıdır. Maçın başından sonuna kadar verilecek destek bizim konsantrasyon ve motivasyonumuzu artırır. Yapılan büyük hatalara bile tepki göstermemeleri ve maçın sonunu beklemeleri çok önemli bu maçta. Çünkü Galatasaray'ın tribünle bütünleştiği zaman neler yapabileceğini hepimiz biliyoruz. En iyi de taraftarımız biliyor." şeklinde konuştu.İnternethaber

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2012, 17:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153