banner171

Kazım Karabekir Mevlanaspor berabere kaldı

İstanbul Süper Amatör 4. Grup maçında Bakırköyspor ile Kazım Karabekir Mevlanaspor, Şenlikköy Stadında karşılaştılar. Zorlu 90 dakikada kazanan çıkmadı, 1-1

Kazım Karabekir Mevlanaspor berabere kaldı
 Ligde kalma mücadelesi veren Bakırköyspor ikincilik hesapları yapan Kazım Karabekir Mevlanaspor’u konuk etti, 12.dakikada Can Emre Kaplanoğlu’nun golü ile öne geçen yeşil-siyahlılar bu üstünlüklerini koruyamadılar ve maç karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

 

Maçtaki ilk gol Bakırköyspor’dan geldi. 12.dakikada Murat Gündoğdu’nun mükemmel pası ile çaprazdan kaleci Onur ile karşı, karşıya kalan tecrübeli forvet Can Emre Kaplanoğlu, kalecinin kapattığı köşeden topu filelere gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

 

Konuk ekip Kazım Karabekir Mevlanaspor, bu gole 82.dakikada Tolga Aydın’ın golü ile karşılık verdi ve çekişmeli 90 dakika 1-1 sona erdi.

 

Maçtan notlar:

Bakırköyspor ile Kazım Karabekir Mevlanaspor’un mücadelesi maç öncesi ve maç sonun son derece dostça geçerken, Bakırköysporlu Yöneticiler, misafirlerini hem çok iyi ağırladılar hem de örnek bir ev sahipliği yaptılar.

 

İlk 25 dakikada Bakırköyspor üstündü

Şenlikköy Stadındaki maça ev sahibi Bakırköyspor çok iyi başladı ve ilk 25 dakikada rakibine neredeyse nefes aldırmadı. Ancak ilerleyen dakikalarda yeşil-siyahlı ekibinin oyunun kontrolünü rakibine kaptırdığı görüldü.

 

Kazım Karabekir Mevlanaspor ikinci devrede üstündü

Bu sezon neredeyse tüm maçlara kötü başlayan ancak ilerleyen dakikalarda toparlanan Gaziosmanpaşa temsilcisi, Bakırköyspor karşısında ilk dakikalarda oldukça tutuk bir oyun sergiledi. Ebubekir’in erken sakatlığı ile morali bozulan mavi-beyazlı ekip, daha sonra toparlandı ve bilhassa ikinci 45 dakikada son derece baskılı bir oyun sergiledi.

 

Kazım Karabekir Mevlana’nın golünde faul vardı

Kazım Karabekir Mevlanaspor’un 82.dakikada Tolga Aydın’ın ayağından bulduğu golde Bakırköyspor kalecisi Sami’ye yapılan faulü Hakem Ünal Yentur göremedi. Bu dakikada Tarık’ın ceza alanı içerisine yaptığı ortada Tolga Aydın, kaleci Sami’ye nizami olmayan bir şarj yaptı ve Sami topu elinden sektirdi. Dönen top ceza alanı içerisine düştü ve bu karambolde Uğur Aytekin’in pasında Tolga Aydın takımının beraberlik golünü kaydetti.

 

Kazım Karabekir Mevlana’nın penaltısı verilmedi

Beraberlik golünden sonra ataklarını sıklaştıran Kazım Karabekir Mevlana’dan Hasan Alataş, 86. dakikada rakip ceza alanı içerisinde rakibi Yusuf Kadıoğlu’undan topla birlikte sıyrıldı ancak Yusuf’un vücudu ile yaptığı faul sonrasında yerde kaldı. Bu pozisyonda da Hakem faulü süzemedi ve yerde kalan Hasan’ın ayaklarının arasında sıkışan topta Bakırköyspor lehine bir endirek vuruş kararı verdi.

 

Maç sonu güzel görüntüler

1-1 sona eren maç sonunda iki takımın Yöneticileri ve Teknik kadroları başta olmak üzere futbolcularının da birbirlerine karşı olan davranışları görülmeye değerdi. İki takım oyuncuları birbirlerini ve Hakem triosunu tebrik ederken, kalan maçlar için de başarılar dilediler.

 

STAT: Yeşilköy

HAKEMLER: Ünal Yentur, Yasin Aydın, Zekeriya Yılmaz

SAHA KOMİSERİ: Mahmut Berk

BAKIRKÖYSPOR:  Semi, Kerem, Cem, Tolga (Burak), Can Emre, Ahmet, Cem Atıl, Yusuf, Murat (Garip), Alp Yakup (Sergen), Emre Yatan

YEDEKLER: Elyamin, Sinan, Mehmet, Cihan,

TEKNİK DİREKTÖR: Faruk Kuzu

KAZIM KARABEKİR MEVLANASPOR: Onur, Cihan, Soner, Tolga Çetinkaya (Murathan), Tolga Aydın, Oğuzhan, Hasan, Barış Yılmaz, Uğur, Tarık, Ebubekir (Anıl)

YEDEKLER: Atila Seymen, Atilla Acar, Ramazan, Deniz,

TEKNİK DİREKTÖR: Kerem Barut

SARI KARTLAR: Alp Yakup, Sergen / Oğuzhan, Uğur, Murathan

 

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2012, 15:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153