banner171

Şaka gibi!... Cezalı oynattıkları için küme düştüler

İstanbul 1. Amatör Lig'de Sultangazi, Bayrampaşa Teknik'i 1-0 yendiği maçta cezalı futbolcu oynattığı için hükmen mağlup sayıldı. Sultangazi bu hükmen mağlubiyetinin ardından küme düştü.

Şaka gibi!... Cezalı oynattıkları için küme düştüler
 İstanbul 1. Amatör Lig 11. Grup'ta mücadele eden Sultangazi, Bayrampaşa Teknikspor'u 1-0 yendiği maçta cezalı futbolcu oynattığı için hükmen mağlup sayıldı. Sultangazi bu hükmen mağlubiyetinin ardından küme düştü. 
Öte yandan bu konuyla ilgili daha ilginç bir ayrıntı var. Sultangazi Sultançiftliğispor başkanı Osman Büyükgöz "futbolcumuzun cezalı olduğunu bize bildirmediler" şeklinde konuştu. Sultangazi kulübü bu olayın ardından tahkime gitme kararı aldı. 

İşte kulüp başkanının açıklamaları:

"Futbolcumuzun cezalı olduğunu bize bildirmediler"

"Murat Ergin’in ceza alacağına ihtimal vermedik ancak Ender Karakuş’tan dolayı ceza listesine baktık lakin cezayı görmedik" şeklinde konuşan Osman Büyükgöz, "Cumartesi günü 12.30’da maçımız vardı. Oyuncumuzun cezalı olduğunu bilmiş olsaydık oynatmazdık, nitekim daha sonraki hafta Murat'ı oynatmadık. Bu olayı olayı öğrenmemizin ardından Federasyona gittik ve Hakemi arattık, maçta Hakem değişikliği olduğunu da o zaman öğrendik. M. Murat Kurt yerine Recep Buğra Çetin maça atanmış. TFF’den Yıldırım Ceyran maçı yöneten Hakemi aradı ve kendisine 'siz Bağcılar Gençlergücüspor-Sultangazi Sultançiftliğispor maçından sonra konuk ekipten bir oyuncuya rapor yazmışsınız, bu raporu herhangi bir oyuncuya veya Antrenöre tebliği ettiniz mi?' diye sordu ve Hakem bunun üzerine 'Hayır kimseye bildirmedim, Saha Komiserine ilettim' diye cevap verdi. Halbuki bu durumu bizim Antrenörümüze veya Yöneticimiz Zafer’e söylemesi gerekirdi. Burada ihmal olduğunu ve bu ihmalin bizi hataya sevk ettiğini düşünüyorum. Sultangazi Sultançiftliğispor olarak ve daha önce de Onurspor olarak mazimizi herkes bilir. Böyle bir olayla küme düşmek bizi çok üzer" dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2015, 22:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153