banner171

Sultangazi'de Ramazana Büyük İlgi

Sultangazi Belediyesi, İftar sofralarında her akşam binlerce kişiyi ağırlarken, iftardan sonra ise Ramazan etkinliklerinin gerçekleştirildiği Cebeci Şehir Parkı’nda on binleri ağırlıyor. Alış-veriş ve tanıtım stantlarından dinlenme mekânlarına, kültür-sanat etkinliklerinden geleneksel Ramazan gösterilerine kadar pek çok aktivitenin yer aldığı programlarla, Sultangazililer Ramazan akşamlarında hoşça vakit geçiriyor. Hafta sonu etkinliklerinde sahne alan Reha Yeprem ve Sanatçı Ömer Karaoğlu da Sultangazililere sohbet ve ezgi dolu güzel bir akşam yaşattı.

Sultangazi'de Ramazana Büyük İlgi

ramazana

Türk Tasavvuf Musikisi konserleri, Geleneksel Türk Tiyatrosu, Orta Oyunu, Sema gösterileri, Kuran-ı Kerim Tilaveti, Ezgi geceleri, şiir dinletileri ve daha pek çok etkinliğin yer aldığı Sultangazi Ramazan programlarına halk büyük ilgi gösteriyor. Ramazanın ilk günü Türk Tasavvuf Musikisi konseri ile başlayan etkinlikler, Tiyatro, Orta Oyunu, Kuran-ı Kerim Tilaveti ve söyleşilerle devam ediyor. Ünlü sanatçı Reha Yeprem’in söyleşi ve şiir dinletisinin yer aldığı etkinliklerde, gösteri alanı hınca hınç doldu.  Ramazan ayının önemini anlatırken aralara serpiştirdiği şiir dinletileri ile Sultangazililere hoşça vakit geçirten Reha Yeprem, sohbetinde kendi yaşantısından örnekler ve hikayelere de yer verdi. Reha Yeprem sahnede yaklaşık iki saat kalırken, izleyiciler büyük bir dikkat, heyecan ve sessizlik içerisinde anlatılanları dinlediler. 

ramazan 

Sultangazi Belediyesi, amfi tiyatro alanında gerçekleştirilen etkinliklerde her akşam sanatçı, akademisyen, yazar, şairlerle Sultangazilileri buluşturmaya devam ediyor. Etkinliklerde sahne alan sanatçı Ömer Karaoğlu’nu da izlemeye gelenler alanda yer bulmakta zorlandılar. Sanatçı Karaoğlu, sema gösterileri eşliğinde seslendirdiği ezgilerle izleyenleri büyüledi.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153