banner171

Sultangazi'li AK Kadınlar 1000. Sohbetini gerçekleştirdi

Sultangazi Belediye Başkan adayımızın belirlenmesi ile kolları sıvayan AK Kadınlar ilk etapta kendi kadrolarından oluşan hatibeler belirledi. Geçirilen bir dizi eğitimin ardından hatibeler her mahallemizde dur durak bilmeden ev sohbeti yapmaya hazır hale geldiler.

Sultangazi'li AK Kadınlar 1000. Sohbetini gerçekleştirdi
An itibariyle 1000 ev sohbeti gerçekleştiren AK Kadınlar gittikleri her haneye Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’nın selamını ileten hatibelerimiz Hükümetimizin, İBB ‘mizin ve ilçe belediyemizin seçmenimize ve aynı zamanda kadınlarımıza yönelik çalışmaları ve iyileştirilmelerini anlattılar.

AK Parti Sultangazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen gerçekleştirilen 1000 ev sohbetini şu sözleriyle ifade etti ”1000.ev sohbetine ulaşmış olmanın onurunu gururunu yaşadığımızı bir gerçektir, fakat AK kadınlar için yeterli değil. Biz İl Kadın Kollarımızın belirlediği 3000 ev sohbetine ulaşmak için dur durak bilmeden öz veriyle arazide çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz “dedi.

Bf3jncHIgAArHEy (1).jpg görüntüleniyor
Sadece Ev sohbetleri yapmadıklarını saha çalışmalarının her karesinde ekibi ile birlikte seçmenle temas halinde olduklarını belirten Öztürkmen ”Elbette bu çalışmaları tek başımıza yapmamızın mümkün olmadığını kademeler arası uyumun başarıyı getirdiğini ifade etti. Bu kapsamda bizlerden desteğini esirgemeyen ilçe Başkanımız Av.Murat Atım ve ekibine, Gençlik Kolları Başkanı Ensar Topcu ve ekibine,SKM Başkanı Süleyman Yiğitoğlu ve ekibine ve bizatihi evinden ve ailesinden feragat eden vefakar kadın kolları teşkilatımıza teşekkür ederim. Aynı ailede olmaktan gururu duyduğumu belirtmek isterim.

"DURMAK YOK,YOLA DEVAM"

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2014, 09:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153