banner171

Gaziosmanpaşa’dan Binler,Maltepe’ye Akın Etti!

Ak Parti Gaziosmanpaşa teşkilatı, Maltepe meydanında düzenlenen Büyük İstanbul Mitingi’ne akın etti.

Gaziosmanpaşa’dan Binler,Maltepe’ye Akın Etti!
OTOBÜSLERLE, VAPURLARLA ULAŞIM SAĞLANDI
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun seçim turu kapsamında saat 16.00’de başlayacak Maltepe Mitingi için Gaziosmanpaşalı vatandaşlar Maltepe sahilinde bulunan miting alanına metro ve karayolunun yanı sıra denizden de ulaşım sağlandı. Binlerce vatandaş gemilere binerek miting için Maltepe sahiline akın etti.

AK Parti'nin "Hedef 2 milyon" sloganıyla start verdiği İstanbul mitingine katılım büyük oldu. Miting alanına saatler öncesinden gelen Gaziosmanpaşa teşkilatı, renkli görüntüler oluşturdu. 


Gaziosmanpaşa’nın her kesiminden vatandaşların katılım gösterdiği mitinge Gaziosmanpaşa  Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta,Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av.Şahin Pirdal,İl Sorumlusu Ferhat Sakalli,Belediye başkan yardımcıları, Meclis Üyeleri, Ak Parti Gaziosmanpaşa Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Eray Karadeniz katıldı.

DAVUTOĞLU İÇİN MALTEPE’YE AKIN ETTİLER

Gencinden, yaşlısına katılımın oldukça fazla olduğu mitinge Gaziosmanpaşalı vatandaşlar Başbakan Davutoğlu’na sevgilerini bir kez daha ispatlamış oldular..

Mitinge gidecek olan teşkilat ,Hepimiz Mursiyiz,hepimiz Esmayız ,Çağın Musa’sı Mursi,Çağın Firavunu Sisi yazılı pankartlar ile miting alanına geldiler.











Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2015, 01:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153