banner171

Başkan Altunay'a Teşekkür Plaketi

Şah Hatayi Cemevi Kültür Derneği yöneticileri, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ı ziyaret ederek plaket takdim etti. Dernek Başkanı Turan Güner, Başkan Altunay’a derneğe vermiş olduğu destek ve katkılarından dolayı teşekkür etti.

Başkan Altunay'a Teşekkür Plaketi

Şah Hatayi Cemevi Kültür Derneği Başkanı Turan Güner ve dernek yöneticileri Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ı makamında ziyaret etti. Şah Hatayi Cemevi Kültür Derneği Başkanı Turan Güner, belediyeye desteklerinden dolayı teşekkür ederek yaptığı konuşmasında, “Belediye Başkanımız Cahit Altunay, derneğimizin kuruluş aşamasından bugüne kadar her türlü etkinlik ve çalışmamızda bizlere destek vermiştir. Kendisine derneğimize vermiş olduğu destek ve katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

DESTEKLERİMİZ SÜRECEK
Güner, Belediye Başkanı Altunay’a Şah İsmail Hatayi’nin hakka yürüdüğü günün anısına bir plaket takdim etti. Sultangazi Belediye Başkanı Altunay da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Derneğinizin topluma faydalı çalışmalar içerisinde olduğunu biliyoruz. Çalışmalarınızda belediye olarak desteklerimizi sürdürmeye gayret edeceğiz” şeklinde konuştu.

Dernek Başkanı Güner, Hz. Ali’nin 21 Ağustos’ta hakka yürüyüşü dolayısıyla bir etkinlik düzenleyeceklerini belirterek, belediyenin desteklerinden dolayı teşekkür etti.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153