banner171

Başkan Kavuncu; Küçük Emeli evine kavuşturdu...

Geçen ay İstanbul’u etkileyen şiddetli rüzgarda evleri yanan ve bu nedenle gazetelere manşet olan Eyüp’lü Ekin ailesi Eyüp Belediyesi sayesinde yeni yıla yeni yuvalarında girdi.

Başkan Kavuncu; Küçük Emeli evine kavuşturdu...

 58 yaşındaki Remzi Ekitir, kızı Pınar ve 5 yaşındaki torunu Emel’e sahip çıkan Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, ailenin biran önce yeni yuvalarına kavuşması için belediyenin bünyesindeki “Şefkat Eli Merkezi”ni devreye soktu.
Aileye Sakarya Mahallesi’nde beğendikleri bir daire tutuldu.
Belediye tarafından kısa sürede boyanan dairenin yine belediye tarafından dayanıp, döşendi. Ekitir ailesinin sadece ev eşyaları değil, yiyecekten içeceğe kadar tüm ihtiyaçları karşılandı.

Ekitir ailesine yeni yuvalarında ziyaret eden Başkan Kavuncu,
konuşma zorluğu çeken minik Emel'e oyuncak hediye etti ve onu tedavi ettireceğinin müjdesini verdi. Başkan Kavuncu, şunları söyledi:
 “Arkadaşlarımız bu hadiseden önce de aileyle bir şekilde görüşüyorlardı. Bir takım ihtiyaçları olduğu zaman destek veriyorduk. O günü İstanbul'da çok şiddetli bir yağış vardı. Ama asıl önemli olan bu konulardaki duyarlılığımız. Ailemizin evleri yandı ama Allah başka bir yuva nasip etti. İhtiyaç sahibi ailelerimize her zaman destek vermeye devam edeceğiz.”

Kendilerini sıcak bir yuva sahibi yapan Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu’nun kızlarını tedavi ettirecek olmasının ayrıca kendilerini mutlu ettiğinin altını çizen Pınar Ekitir, duygularını şu sözlerle dile getirdi:
“Kızımın tedavisi yapılacak. Bizim için en önemli şey bu. Kızım adına çok seviniyorum. Güzel ve sıcak bir evde büyüyecek.”
2012’nin son günlerinde evi yanan, 2013’ün ilk günlerinde ise yeni yuvasına kavuşan Remzi Ekitir, “Yarın bir iş görüşmesine gideceğim. Şayet olursa, 2013’te hem sıcak bir yuva, hem iş sahibi olmuş olacağım. Sağolsun Başkanımız. Biz çok güçlü bir devletiz ne yaparsan yap yıkılmaz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2013, 09:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153