banner171

Eyüp Nişanca’ya Yeni Meydan

Ramazan ayı içinde her gün binlerce kişi Eyüp Belediyesinin iftar sofrasında bir araya geliyor. Eyüp Belediyesi, Ramazan süresince 21 mahallede ve her gün Eyüp Sultan Camii’nin arkasındaki tarihi Cülus Yolu’nda açık hava iftarları düzenliyor. Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Nişanca ve Defterdar Mahallesi sakinleriyle iftar sofrasında bir araya geldi. İftar yemeğine, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Ak Parti ilçe Başkanı Seçkin Turan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Eyüp Nişanca’ya Yeni Meydan

İftar programı öncesi Başkan Kavuncu, Nişanca ve Defterdar Mahallesi sakinlerini ve esnafını ziyaret etti…  Esnafın sıkıntılarını ve isteklerini de yerinde dinleyen Başkan, Eyüp Belediyesi tarafından Münzevi Camii önünde düzenlenen iftar programına katıldı. Burada bir konuşma yapan Başkan,  Nişanca ve Defterdar mahallesi sakinlerinin gelecek Ramazan Bayramı’nı da kutladı.

 Çevre düzenlemeleri ile ilçedeki birçok mahalle ve caddenin çehresinin değiştiğini anlatan Başkan Kavuncu, Nişanca Mahallesi’nde elektrik hatlarının yer altına alındığını ve yeni meydan düzenlemesi çalışmalarının bayramdan sonra biteceği müjdesini verdi.

İftar programında Kuran’ı Kerim ve ezanın okunmasından sonra  Asude Fasıl Grubu, Türk Sanat Musikisi, Türk Halk Müziği ve Tasavvuf Müziği’nin seçkin örneklerini seslendirdi. 

Başkan İsmail Kavuncu, iftar programın ardından restorasyonu yeni biten Baba Haydar Tekkesi’ni ziyaret etti.  Başkan Kavuncu, Nişanca ve Defterdar Mahallesi ziyaretinin ardından önce Eyüp Sultan Meydanı’ndaki Samanyolu TV’nin iftar yayınına katıldı ardından Kemerburgaz’da Teravi namazında vatandaşlarla bir araya geldi. 

18.AĞUSTOS PERŞEMBE

KATILAN MAHALLE: ÇIRÇIR MAH.

YER: ULUDAĞ CAD. ŞELALE ÇAY BAHÇESİ ÖNÜ, FUTBOL SAHASI. (İMAR BLOKLARI OTOBÜS SON DURAĞI)

 

19.AĞUSTOS CUMA

KATILAN MAHALLE: GÜZELTEPE MAH.-EMNİYETTEPE MAH.

YER: ANFİ TİYATRO

22.AĞUSTOS PAZARTESİ

KATILAN MAHALLE: KEMERBURGAZ-ODAYERİ-İHSANİYE- PİRİNÇCİ KÖYLERİ

YER: RAGIP KUTMANGİL İLKÖĞRETİM OKULU

23.AĞUSTOS SALI

KATILAN MAHALLE: SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI-ŞEHİT AİLELERİ-DİN GÖREVLİLERİ ÖZEL İFTAR PROGRAMI

YER: OSMANLI PARKI


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153