banner171

Gaziosmanpaşa'da Eypio rüzgarı esti

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Gaziosmanpaşa’da Eypio konseri eşliğinde coşkuyla kutlandı.

Gaziosmanpaşa'da Eypio rüzgarı esti

Gaziosmanpaşa Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla fener alayı düzenledi. Ay-Yıldızlı bayraklarla marşlar eşliğinde yürüyen vatandaşlar, Gaziosmanpaşa Meydanı’ndaki konserlerle coşku dolu anlar yaşadı.Rap sanatçısı Eypio sahneye çıkarak Gaziosmanpaşalı ve bölge halkına unutulmaz anlar yaşattı.

“KAZANIMLARIMIZI EN İYİ ŞEKİLDE KORUYACAK, GELECEK NESİLLERE TAŞIYACAK OLAN SİZLERSİNİZ”

Gaziosmanpaşa Meydanı’nı dolduran gençlere hitap eden Başkan Usta, Gaziosmnapaşa “Her yıl gençlik şölenlerimizi sizlerle beraber yapmaya devam ediyoruz. Ama bu yıl başka. Türkiye Yüzyılı kutsal yürüyüşü sizlerle beraber başladı. 19 Mayıs 1919’dan itibaren Türk gençliği olarak hep ileriye adım atarak, hem bilimde hem teknolojide kendimizi geliştirerek bugünlere geldik. Bu kazanımlarımızı daha ileriye taşımak ve dünya liginde başarımızı göstermek zorundayız. Bugün kazanımlarımızı en iyi şekilde koruyacak, gelecek nesillere taşıyacak olan sizlersiniz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’mız kutlu olsun. Türkiye Yüzyılındaki yürüyüşümüz kutlu olsun” dedi.

Daha sonra, DJ performansının ardından sahne alan Gaziosmanpaşa Belediyesi Sanat Akademisi Öğrencileri Gitar Orkestrası, Öğretmenler Orkestrası ve Grup Tablo,  verdikleri konserlerle alandaki coşkuyu ikiye katladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153