banner171

Usta: “Gaziosmanpaşa'da yeni ufuklar açacak projelerimiz...

Usta: “Gaziosmanpaşa'da yeni ufuklar açacak projelerimiz ile hizmetinize talibiz.”

Usta: “Gaziosmanpaşa'da yeni ufuklar açacak projelerimiz...
Seçim çalışmalarını hızlandıran Ak Parti Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Hasan Tahsin Usta, İlçe Başkanı Av. Şahin Pirdal ile birlikte Küçükköy, Cengiz Topel Caddesi’nde bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.


Küçükköy Merkez Camii Derneği’nde cemaat ve dernek üyeleriyle sohbet eden Usta, derneğin çalışmaları ve sorunları hakkında bilgi alarak Gaziosmanpaşa ile ilgili projelerini anlattı. Cemaatin destek ve dualarını alan Usta, İlçe Başkanı Av. Şahin Pirdal ve Küçükköy Merkez Camii hocalarından Cemal Hoca ile birlikte Yeni Mahalle Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışını dualar eşliğinde gerçekleştirdi. 
DSC_0029.JPG görüntüleniyor
Yeni Mahalle sakinlerinin ve teşkilatın yoğun katılımıyla gerçekleştirilen açılışta konuşan Usta, ‘Gaziosmanpaşa’da seçim çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Gaziosmanpaşa’mızın sorunlarını en pratik ve güçlü şekilde nasıl çözeceğimizi sizlerinde talep ve önerileriyle daha da kolaylaştırıyoruz. Sizlerin görüşleri ve düşünceleri bizler için önemli. Çünkü siz, bölgede yaşadığınız için aksayan sorunları biliyorsunuz. İnşallah, bu dönemde bu sorunları en hızlı şekilde ortadan kaldıracağız. Halkımızın sevgisine, samimiyetine layık olacak şekilde Gaziosmanpaşa’yı yöneteceğiz. Destek ve dualarınızla Gaziosmanpaşa'ya yeni ufuklar açacak projelerimiz ile hizmetinize talibiz. 30 Mart sonuçları bize inanmayanlara verilecek en büyük cevaptır. Bu cevabı Gaziosmanpaşa’da en iyi şekilde vereceğinize inanıyorum.’ Dedi.
DSC_0019.JPG görüntüleniyor
Feshane; Trabzon Günleri…

Günü, Eyüp Feshane Kongre Merkezi’nde düzenlenen Trabzon Günleri’ni ziyaret ederek bitiren Usta; Trabzonlu dostları ve arkadaşlarıyla burada özlem giderdi. 

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2014, 09:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153