banner171

''19 Mayıs bir ulusun büyük uyanış ve dirilişinin başlangıcıdır''

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, 19 Mayıs Atatürk'ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

''19 Mayıs bir ulusun büyük uyanış ve dirilişinin başlangıcıdır''
 Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol’un 
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı mesajıdır;

''19 Mayıs bir ulusun büyük uyanış ve dirilişinin başlangıcıdır''  

Gaziosmanpaşa  Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, ''Yurdu söz konusu olunca ölümü bile  göze almak ulusal kimliğimizin temel bir özelliğidir. Yurdun  bağımsızlığının ve korunmasının ulusuyla birlikte başarılabileceğini  bilen Yüce önderimiz ulusal birliği gerçekleştirmek adına çıktığı  bağımsızlık ve özgürlük yürüyüşünde geleceğimizi aydınlatmış ve büyük  uyanışımızı gerçekleştirmiştir”.

Gaziosmanpaşa  Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, 19 Mayıs Atatürk'ü anma, Gençlik ve  Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesajında 19 Mayıs'ın,  Mustafa Kemal Atatürk ün, Samsun'a ayak basarak, bağımsız ve özgür  yaşamak uğruna en önemli yürüyüşü başlattığı gün olduğunu belirterek; Bu  başlangıç, bayrağımızın özgürce dalgalandığı bağımsız Türk Devleti'nin,  laik, demokratik, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasının yolunu  açmıştır. Dönemin çok ağır şartlarına rağmen, azim, inanç, fedakarlık ve  gönül birliğiyle, ülkeyi işgal edenlere karşı durulmuş, tarihte eşine  az rastlanır bir destan yazılmıştır. Aziz şehitlerin canları pahasına  savundukları bu cennet vatan üzerinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti  yetişen gençlerimizin emanetinde sonsuza kadar yaşayacaktır'' dedi.

Erol mesajında özetle şunları söyledi; 

Bu  gerçekler ışığında bir 19 Mayıs'ın yıldönümünde, Atatürk'ün  düşüncelerini iyi anlamalı, ilke ve devrimlerine sonuna kadar sahip  çıkmalıyız. Cumhuriyetimizin 88 yıllık kazanımlarına yenilerini eklemek  ve ülkemize her alanda yeni başarılar sağlamak gençlerimizin çabaları ve  
çalışkanlıklarıyla  gerçekleşecektir. Bu duygularla başta gençlerimiz olmak üzere Türk  Milletinin, Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, başta  Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Mücadelemizin bütün  kahramanlarını rahmetle, şükranla anıyorum.''

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153