banner171

Cemaat yurdundan öğrencileri attılar

Düzce'de üniversite öğrencilerinin kaldığı özel yurtta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti aleyhinde video izletilmesine karşı çıkan 3 öğrencinin yurttan atıldığı iddia edildi.

Cemaat yurdundan öğrencileri attılar
AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, yaptığı açıklamada, uzun zamandır yurtlarda ve cemaate yakın bazı birimlerde hükümet karşıtı söylemler olduğunu belirterek, AK Parti karşısında hangi parti güçlüyse onları destekleyen çalışma yapılması gerekliliğine ilişkin kendilerine duyumlar ulaştığını söyledi. Kaşıkoğlu,cemaate yakınlığı ile bilinen Zirve Erkek Öğrenci Yurdu'nda kalan 3 öğrencinin Başbakan'a karşı yapılan hakaretlere karşı geldikleri için gece yarısı yurttan atıldığını söyledi.
ABİLERDEN SEÇMENE KÜFÜR

Konuyu derinlemesine araştırdıklarında vahim bir tabloyla karşılaştıklarını söyleyen Kaşıkoğlu '70 kişilik yurdun 35 öğrenciye düştüğünü ve kalanların tümünün infial halinde olduğunu gördük. Uzun zamandan bu yana AK Parti aleyhine kamuoyunda duyduğumuz her şeyin bu yurtta gerçekleştirildiğini gördük. 'Zorla videoların izlettirildiği, abilerin sürekli çeşitli toplantılar yaptıklarını, AK Parti'ye oy atmanın haram olacağına ilişkin söylemler kullandıklarını, AK Parti'ye oy verenlerin şerefsiz olduğu' yönünde ağır ithamlarda bulunulduğunu, AK Parti'den başka tüm partilere hatta gerekirse BDP'ye dahi oy atılabileceğini' söylediklerini duyduk.Mağdur olan 10 öğrencimiz devlet yurduna yerleştirdik' dedi.

DÜZCE- AA

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2014, 16:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153